Diákstílus: Szilvi, 18 éves

Szilvi a Madách Imre Gimnázium diákja. Régebben versenyszerűen sportakrobatikázott és a testmozgás nagyon fontos szerepet tölt be az életében mind a mai napig, ami megmagyarázza tökéletes alakját. Szilvi szeret a barátaival lenni, bulizni és a megjelenésére is odafigyel. Fontos számára az első benyomás, épp ezért ő is mindig figyel, hogy már első alkalommal lenyűgözze környezetét.

_MG_2435 Valóban már első ránézésre eláll a lélegzetünk, ha meglátjuk Szilvi összeállítását. Az egyszerű farmert feldobja ez a csillogós, Zara-s pulcsi és a hozzá passzoló platformos magassarkú. Különleges, nőies, felhívja magára a figyelmet és mindeközben mégse túlzás. Letisztult és igényes összeállítás!
_MG_2445 A fekete clutch remek kiegészítő ehhez a szetthez. Érdemes megfigyelnünk Szilvi körömlakkját is. A gyűrűs ujjon lévő köröm más színűre festése nagyon felkapott lett mostanában. Valóban feldobja a manikűrünket, ahogy ez a képen is látható.
_MG_2446 A platformos magassarkúk már egy pár éve betörtek a magyar divat világába is. Ez a világos rózsaszín darab egyszerűen gyönyörű!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szabadidomben leggyakrabban sportolok, vagy a barátaimmal vagyok. Beülünk valahova vagy, ha úgy adódik hétvégente elmegyünk bulizni. Régebben versenyszeruen sportakrobatikáztam, de mostanában inkább csak kondiba járok vagy, ha jobb az ido elmegyek futni, esetleg úszni.

Milyen szerepet tölt be a sport az életedben?

Előbb jártam tornázni mint oviba, úgyhogy el sem tudnám képzelni sport nélkül az életem. 4 évet szertornáztam, majd 10 évet sportakrobatikáztam, ebbol 8-at versenyszeruen. Ha minden jól alakul az egyetemi éveim alatt sportakrobatika edzoként fogok dolgozni a volt általános iskolámban.

Mit nézel meg először egy emberen?

Nem biztos, hogy ez pozitívum, de nekem fontos az elso benyomás és általában bejönnek a megérzéseim. Persze volt már, hogy tévedtem, és ilyenkor mindig mérges vagyok magamra. Nem tudnám pontosan megmondani hogy mit nézek meg eloször. Nem a ruha teszi az embert, de szerintem sokat elárul róla. Viszont talán a kisugárzás az, amit a legfontosabbnak tartok.

Mire fordítasz a legnagyobb figyelmet a külsődön?

Azt hiszem az alakom az amibe a legnagyobb energiát fektetek. Soha nem vagyok vele teljesen megelégedve. Sminkelni és hajat vasalni, vagy éppen begöndöríteni hétköznapra nem nagyon szoktam, inkább csak alkalmanként, viszont néha nagyon szeretek kiöltözni!

Pulcsi: Zara
Nadrág: Tally Weijl
Cipő: Office Shoes
Táska: H&M

Képeket készítette: Jakal györgy

Kommentek