Diákstílus: Réka, 17 éves

Réka a francia és az azték, indián kultúra megszállotja és ez kinézetén is meglátszik. A Facultas Gimnázium diákja franciát tanul, talán épp ezért szerette meg ennyire a francia életérzést is. Szeret különlegesen öltözködni, és kitűnni a tömegből, nem szereti, ha valakin ugyanolyan ruhát lát. De hát nincs igaza ? Kinek kell a klónok háborúja?

_MG_9477 Réka összeállítása az egyik kedvencünk, az azték mintás csizma remekül passzol ezzel a kis bordó oldaltáskával és a vörös rúzzsal is. A fehér blúz pedig egyszerű mégis csinos külsőt kölcsönöz viselőjének.
_MG_9482 Ezen a képen már annyi jó dolog van egyszerre, hogy alig tudunk betelni vele. Azt hiszem ezt a háromszöges gyűrűt emelném ki személyes kedvencemként, de a csattos táska és a karkötő sem hagyja magát!
_MG_9479 Az indián és azték minta idén tavasszal és nyáros is nagyon divatos lesz. Nem is lesz nehéz beszerezned, ugyanis minden bolt polca gyönyörű indiánmintáktól roskadozik.

 

Mi van hatással az öltözködésedre, megjelenésedre ?

A francia kultúra nagy hatással van rám , sokszor franciának is néznek az utcán. Az azték kultúra és az indiánok is érdekelnek, úgyhogy, ha nem francia stilus, akkor indián és azték.

Milyen szempontok alapján vásárolsz ?

Nekem az a legfonotsabb, hogy tetszen amit megveszek, jól érezzem magam benne, de általaban az egyedi darabokat keresem, nem bírom ha valaki ugyanolyan ruhában van, mint én.

Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani ?

Igazából a stilusomat nem nagyon tudom behatárolni, de szeretem a szines feltűnő ruhákat (azték mintás dolgokat), ugyanakkor képes vagyok felvenni anyukám régi ruháit is.

Mi a hobbid ?

A rajzolás , nagyon szeretem csinálni.

Nadrág: H&M

Gyűrű, Karkötő: H&M

Blúz, Kabát: Atmosphere

Csizma, Táska : Pull&Bear

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.