Diákstílus: Peti, 18 éves

A 18 éves Peti igazi szabadszellemű fiú, amely megjelenésében is tükröződik. Öltözködésével igyekszik kitűnni a tömegből, de eközben arra is odafigyel, hogy stílusa letisztult maradjon, mind színekben, mind formákban. Peti életében nem csak az öltözködés tölt be fontos szerepet, hanem a barátai is. Emellett rendszeresen sportol, amely alakján is látszik.

_MG_5526

Peti gyakran járja a várost, így mi is az Oktogonnál tudtuk elkapni. A színek és stílusok összeválogatását igazán ízlésesen oldotta meg ennél a szettjénél. A kicsit lázadó stílusú fekete-vörös színpárosítás nem megy túl a határokon, hanem igényes és mégis figyelemfelkeltő.

 _MG_5528 A hanyagul vállra dobott hátizsákok újra divatba jönnek, valószínűleg ez lesz a nyár egyik legnagyobb slágere!
 _MG_5532 Mint láthatjuk, Peti még ezzel a pompomos Protest sapkával dobta fel szettjét, teljes sikerrel!

Mennyire fontos számodra a megjelenésed?

Elég fontos szerepet tölt be az életemben, mindig odafigyelek a kinézetemre. Már kiskoromtól kezdve arra tanítottak a szüleim, hogy mindig megadjam a módját és ne csak alkalom adtán csípjem ki magam. A hétköznapokon se szeretek átlagosan, szakadtan, vagy összvevissza öltözködni.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Nagyon fontos számomra a sport, emellett szeretek olvasni és a haverjaimmal is sok időt töltök el és nagyon szeretek moziba járni. Gyakran járok bulizni is, szeretem igazán élni az életemet, hiszen most vagyok fiatal, de emellett persze van egy komolyabb oldalam is.

Mit nézel meg előszőr egy emberen?

Az összhatást, jobban leszűkítve azt, hogy harmonizálnak a színek az összeállításában, ugyanis nem szeretem, amikor valaki összevissza öltözködik.

Kabát: Bershka
Ing: Zara
Sapka: Protest
Szemüveg: Ray Ban
Nadrág: Bershka
Cipő: Supra 

Fotós: Jakal György

Kommentek