Diákstílus: Patrick, 17 éves

A 17 éves Patricknak viszonylag fiatal kora ellenére konkrét elképzelései vannak jövőjéről, és amit eltervez azt legtöbbször el is éri, elkötelezettségének és határozottságának köszönhetően. Legnagyobb álma, hogy elismert külföldi focista lehessen, ezért ideje nagy részét az edzés tölti ki. Az edzések mellett még partiszervezéssel is foglalkozik a MADNESS PARTY SERIES-nél, amelyről részletesebben olvashattok egy korábbi cikkünkben. Patrick társszervezői pozíciót tölt be a party sorozatban, saját szavaival pedig így nyilatkozik erről a szabadidős tevékenységéről:

“Próbálok mindent eltanulni és segíteni abban amiben lehet, mert a jövöben a rendezvényszervezés terén szeretnék elhelyezkedni.”

Tehát, ha nem híres focista lesz Patrickból, akkor marad a rendezvényszervezés, vagy esetleg mindkettő! Mi mindenesetre szurkolunk neki, hogy elérhesse álmait.

_MG_0216 Patrickot a Margitszigeten fotóztuk, egy laza nyári összeállításban. A fehér hosszú ujjú ing ( vagy esetleg rövid ) remek választás eg nyári napra, főleg, ha könnyebb anyagból készült. A farmer rövidnadrággal pedig sosem lehet melléfogni, hiszen mindenhez illik és, ha megtaláljuk a tökéletes darabot, akkor ruhatárunk fő elemévé válhat. Patrick szettje igazi összhangban van, és valójában ez az, ami leginkább számít!
_MG_0221 A cipőfűző – övvel egyre gyakrabban futunk össze, eredetileg a gördeszkások újították be ezt a viseletet. Bár eredeti viselet lehet, a Classy csapata inkább egy szép barna bőr övre szavazna, egy ilyen szép Hublot óra mellé!
_MG_0224 A Converse cipő szintén egy örök viselet, főleg farmerhoz, és a nyári időben jó választás anyaga miatt.

Mire figyelsz leginkább oda a külsődön?

Mindig odafigyelek, hogy alkalomhoz illően öltözzek fel. Ha egy szalagavatóra, vagy fontos vacsorára, megbeszélésre megyek, akkor elegánsabban öltözök fel, egy szabadidős programhoz viszont lazábban. Emellett odafigyelek, hogy a ruhadarabok az összeállításomban mindig összhangban legyenek.

Melyik a kedvenc ruhadarabod?

Nincs kifejezett kedvenc a ruhatáramban, de nagyon szeretem a cipőket és a nadrágokat, ezért inkább azokra fektetem a hangsúlyt a megjelenésemben.

Mi az az egy dolog egy lányban, ami rögtön elrettent?

Számomra a legfontosabb az ápolt bőr, ez sok mindent el tud árulni egy lányról, rögtön le lehet venni, ha valami nem stimmel.

Ha több képet szeretnétek látni Patrickról, kövessétek Instagram oldalán: polonyi_p

Ing: Zara
Nadrág: Hollister
Cipő: Converse
Óra: Hublot

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek