Diákstílus: Nóra, 18 éves

A 18 éves Nóra a Xántus János Gimnázium diákja. Nóra sok időt tölt a barátaival,  imád jókat enni és sorozatokat nézni! A zene szintén fontos szerepet tölt be az életében. 8 évi fuvolázás után, most gitározik. Stílusában fontos számára, hogy kifejezze önmagát, és jól érezze magát a bőrében.

_MG_2410 Nóra összeállítása olyan, mintha egy Zara katalógusból lépett volna ki. Kifinomult, stílusos és nőies is egyben. A fekete dupla soros szövetkabát valószínűleg egy örök darab, de főleg ezen a télen volt nagy divat Magyarországon. A bordó inget kiemelik, hogy körülötte minden fekete és emiatt kap kicsit komolyabb, felnőttesebb árnyalatot az összeállítás.
_MG_2421 Ezen a képen közelebbi képet kaphatunk erről a fekete bőr maxi-táskáról, amibe biztos belefér a rengeteg tankönyv és füzet is a sulihoz az alapvető csajos dolgok mellett.
_MG_2420 Ez a fekete magas sarkú bokacsizma is egy fantasztikus darab, amely nőiességet csempész Nóra szettjébe.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szeretek a barátaimmal lenni, sorozatokat nézni és sokat enni! A zenélés szintén fontos szerepet tölt be az életemben. 8 évig fuvoláztam, most pedig gitározok, amit szintén nagyon élvezek. El se tudom képzelni az életemet zene nélkül!

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Leginkább úgy, hogy Nóris. Magamat fejezem ki az öltözködésemen keresztül.

Véleményed szerint mi a legfontosabb a külsőben?

Nincs olyan, amit kiemelkedően fontosnak tartok, minden egyforma jelentőséggel bír. Az a fontos, hogy mindig minden a helyén legyen!

Mi alapján ítéled meg az embereket?

Fontos számomra az első benyomás, de nem mondhatom azt, hogy csak ez alapján ítélem meg az embereket. Igazából leginkább a helyzettől függ és attól, hogy milyen személyiségű emberről van szó.

Kabát: Zara
Ing: Zara
Nadrág: Zara
Csizma: H&M
Táska: H&M

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek