Diákstílus: Noel, 19 éves

A 19 éves Noel fiatal kora ellenére már bejárta a világot, és ambiciózus természetének köszönhetően olyan életet épített ki magának, amelyről a legtöbb diák csak álmodozni mer, vagy még azt se. Noel ugyanis  miután elvégezte a Karinthy Frigyes Gimnázium IB tagozatát, Shanghai-ba utazott, hogy ott folytassa tanulmányait, politológia szakon a New York Unversity-n. Ilyen álmokat elérni csak rengeteg befektetett energiával és tanulással lehet, Noel mégse az a nehezen megközelíthető eminens típus, hanem épp ellenkezőleg. Könnyű vele megtalálni a közös hangot, szerény és kedves srác, aki nem utolsó sorban még a kinézetére is odafigyel!

Noel összeállításán látszik, hogy a kék az egyik kedvenc színe. A színek és minták harmonizálnak, az ing pedig véleményem szerint a legtöbb férfinak jól áll. (Amennyiben jó a méret) Ez az ing tökéletes választás volt véleményem szerint, ugyanis a minta különlegessé teszi, de mégse túl hivalkodó és a méret is el lett találva. A Budapesten tomboló kánikulában pedig érdemes a fiúknak Noel példáját követniük és beruházni egy rövidnadrágra!

Noel diákstílus

Noel a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetett. Nem is tudom eldönteni, hogy a táska vagy az ing a kedvencem ebben az összeállításban, de az biztos, hogy pontosan ilyen táska illik egy olyan fiúhoz, aki beutazza a világot. Érdemes azt is megfigyelnünk, hogy mind a karkötő mind az óra harmonizál színben a táskával. A barna és a kék szín visszaköszön így több kiegészítőn és ruhadarabon is, ezzel téve tökéletessé az összhatást.

Noel stílus

Ezek után már nem is érhet minket meglepetésként, hogy a cipőben is a kék szín jelenik meg, hiszen ez dominálja az egész összeállítást. A Vans pedig mindig jó választás, bár a nyárra inkább valami könnyedebb cipőt javasolnánk, amely jobban szellőzik. Érdemes bevállalni a merészebb, mintás darabokat is, amelyek nagyon népszerűek idén.

Noel diákstílus

Mire figyelsz oda leginkább a kinézeteden?

Ugyan a kérdésben “kinézeteden” szerepel, de számomra a legfontosabb az, hogy milyen illatom van. Ebbe beleszámít a parfüm, tusfürdő, sampon és fogkrém is. Bár ez az utolsó lépés öltözködésnél, de egy parfüm nélkül az öltözetem nem teljes.

Ruháim összeválogatásakor pedig a színharmóniára figyelek leginkább. A sötétkék a kedvenc színem, de hangulattól függően más-más színű ruhákban érzem magamat kényelmesen. Egy nyári napon világos sárgát vennék fel, de egy esősebb időben inkább sötét bordót viselnék.

Mik a terveid a jövőre nézve?

Idén terveztem meg a saját szakomat az egyetememen, mely az autokráciára és demokráciára fókuszál. A központi kérdés, amit vizsgálok a következő: milyen módon hasonlítható össze a két rendszer alatt létrejött társadalom és gazdaság. Ehhez Kínai Népköztársaságot és az Egyesült Államokat veszem például, így a következő két évemet New Yorkban, Washington DC-ben és Shanghaiban fogom tölteni. Az Amerikában töltött egy évem során el szeretnék jutni Kubába, ami az egyetlen kommunista ország, ahol még nem jártam. Alapképzésem után politológiában vagy közpolitikában szeretnék PhD-t szerezni egy amerikai egyetemen és legvégül egyetemen szeretnék oktató lenni.

Mit nézel meg először valakin, aki szembe jön veled ?

Hasonló módon, ahogy saját “kinézetemről” gondolkodom, számomra az illatok a legfontosabbak, így az az első ami feltűnik a másikon. Ezek után a frizura és az arc, ami feltűnik. Leggyakrabban a hajon szoktam agyalni, mivel nagyon szeretem ha valakinek különleges frizurája van vagy merész színekre festi a haját. Legvégül jön a ruha, ami számomra a kiegészítője az emberi egyéniségnek és önmagában nem túl fontos.

Nadrág: Giordano
Ing: H&M
Cipő: Vans
Táska: Danjue
Karkötő: tibeti buddhista karkötő
Óra: Swatch

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek