Diákstílus: Niki, 20 éves

A 20 éves Niki életét nagy részben tölti ki a tánc és az egyéb sportok. Emellett nagyon odafigyel arra is, hogy egészségesen étkezzen, ami meg is látszik hibátlan alakján. Nikit a táncon kívül még az újságírás foglalkoztatja és ezzel is szeretne foglalkozni a jövőben. Öltözködés terén preferálja a nőies darabokat, viszonylag alacsony alkatából kifolyólag a magassarkú az egyik kedvenc ruhadarabja.

_MG_6345 Nikit épp egy már tavaszias szettben sikerült elkapnunk. A bőr és műbőr ruhadarabok most élik fénykorukat, így remek választás volt Niki részéről is a bőrhatású szoknya és a dzseki is. A szolid barna és fekete színek kombinálása szintén jó döntés az egyszerű hétköznapokon.
_MG_6364 Külön szeretnénk kiemelni, hogy mennyire fontos, hogy a kiegészítőket is megfelelően válasszuk ki összeállításunkhoz. Ez Nikinek is sikerült ezzel a barna tollas fülbevalóval.
_MG_6348 A szettet kicsit különlegesebbé és nőiesebbé teszi ez a magassarkú bokacsizma, ami mint tudjuk szinte alapdarab Niki szekrényében!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szabadidőmben többnyire sportolok. Kiskorom óta táncolok, és a mai napig ez tölti ki a szabadidőm nagy részét. Egy vidéki társulat tagja vagyok, járjuk a színházakat az egész estés táncszínházi darabjainkkal. Most éppen a Maffia Swing 1920 című műsor második részének premierjére készülünk, amit május 11-én mutatunk be először a Mom Művelődési Központban, tehát az idő szorít, így rengeteget próbálunk. Nagyon fontosnak tartom a mozgást és a minél egészséges életmód felé való törekvés az egyik hobbim. Sokat edzek és futok, igyekszem minden maradék időmet aktívan eltölteni. Másrészt imádok sütni. A nagymamám receptjeit igyekszem megreformálni, egészségesen elkészíteni, és bebizonyítani, hogy egészségesen és kalóriaszegényen is lehet finom és laktató ételeket készíteni, önsanyargatás nélkül.

Mit nézel meg először egy emberen? 

Az embereken -öltözködés tekintetében- először a cipőjüket szoktam megnézni. Szerintem egy jó cipővel bármilyen szettet fel lehet dobni, és el is lehet rontani. A tekintélyes 160 centis magasságom miatt elég hamar rászoktam a magassarkúra, és így lettem cipőmániás. Nincs is nőiesebb darab egy csinos magassarkúnál. A srácok pedig a cipőválasztással gyakran mellélőnek, ezért a biztonság kedvéért mindig először a lábukra pillantok. De persze az öltözködésnél sokkal fontosabb, hogy mit tükröz az ember szeme, tehát ha véleményt kéne alkotnom egy idegenről, inkább a tekintete, mint a ruházkodása alapján ítélnék.

Mik a jövőbeli terveid?

Jövőbeli terveim között szerepel, hogy a szakmámban tudjak elhelyezkedni egy jó cégnél, vagy újságnál. Jelenleg British Petrolnál dolgozom az iskola mellett, és nagyon szeretem, de szeretnék az újságírás terén kibontakozni. Emellett természetesen addig szeretnék táncolni, és a színpadon lenni, amíg tudok.

Dzseki: New Look
Ing: H&M
Szoknya: Bershka
Cipő: Deichmann
Fülbevaló: Bijou Brigitte

Fotós: Jakal György

Kommentek