Diákstílus: Melanie, 18 éves

 A 18 éves Melanie, a Vörösmarty Mihály Gimnázium diákja. Igazi életrevaló ember, aki imád szórakozni és mindenkit elsőre levesz a lábáról. Nagyon könnyen a társaság középpontjába tud kerülni és mellette sose lehet unatkozni. Kiskora óta énekesnő szeretne lenni és mivel jó hangja van, ezért szurkolunk neki, hogy sikerüljön az álma!

_MG_6555 Melanie összeállítása egyszerre kifinomultan nőies és kényelmes. A csíkos ruhát melyet fekete leggingsel párosít nőiesebbé teszi a bézs blézer és a hozzáillő Guess táska.
_MG_6560 Melanie kiegészítői is felkeltik a figyelmünket. Bézs Guess táska, almás nyaklánc, és teknősös gyűrű.
_MG_6561 Ez a teknősös gyűrű a New Yorker-ből a kedvencünk!
_MG_6564 A strasszos saru remek választás a nyári hónapokban. Ajánljuk, hogy Ti is szerezzetek be egyet a meleg napokra, ami illik a stílusotokhoz, és persze a pedikűrötökhöz!

 Mit szeretsz csinálni szabadidődben ?

Általában a párommal és/vagy a barátaimmal töltöm. Szeretem a Budapestet és a vele járó városi pörgést, a sok különböző embert.

Mik a jövőbeli terveid/ álmaid?

4 éves korom óta énekesnő szeretnék lenni és próbálok az ehhez vezető úton járni. Persze ahogy mindenki mondja, több lábon kell élni, ezért mást is tervezek .

Mit gondolsz, milyen jelentősége van az egyéni stílusnak ?

Szerintem nincsen különösebb jelentősége. Ahány ház annyi szokás. Minden embernek más stílusa van, ami vagy tetszik a másiknak vagy nem. Az én stílusom se tetszik mindenkinek, ahogy nekem se tetszik sokféle stílus.

Mennyire tudatosan építed a stílusodat, mennyire tudatosan öltözködsz?

Nem is tudom, hogy mennyire tudatos ez. Inkább tetszés szerinti a stílusom. Aminek tetszik a színe, a mintája és jól áll a szabása, azt megveszem.

Blézer: H&M
Leggings: Orsay
Ruha: H&M
Nyaklánc: H&M
Saru: Jeans Shop
Gyűrű: New Yorker
Szemüveg: Kenvelo

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek