Diákstílus: Marci, 18 éves

Marci a Veres Pálné Gimnázium diákja. Szeret  focizni, gitározni, bulizni, vagy csak beülni valahova egy sörre a haverokkal. Odafigyel a megjelenésére, fontos számára az első benyomás, de utána sok időt fordít a belső megismerésére is. Megértő barát, aki mindig kapható egy jó kis beszélgetésre is a bulizás mellett.

_MG_9569 Marci összeállítása inkább az egyszerűségre törekszik, mégis minden a helyén van, és illik egymáshoz. Most, hogy már jön a tavasz, előhúzhatják a fiúk is a bőrkabátot, így kicsit rossz-fiúsabb kinézetre tehetnek szert, ami a legtöbb lánynak bejön, persze, csak, ha közben kedvesek és udvariasak maradtok!
_MG_9570 Ez a Bugatti cipő igazán feldobja, az amúgy hétköznapi szerelést, és különlegesebb külsőt kölcsönöz viselőjének.
_MG_9572 Mint már említettük minden pasinak szüksége van egy valamire való órára, Marci emellett a Triász óra mellett döntött, minket megnyert vele!

Mekkora figyelmet fordítasz a külsődre ?

Egész nagyot, de még egészséges keretek között. Szeretek jó benyomást kelteni elsőre az emberekben, ezért többször átgondolom, hogy nézek ki, mielőtt elindulok.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben ?

Mint a legtöbb srác, szeretek focizni, beülni a haverokkal egy sörre. Ezen kívül, nagyon sokat hallgatok zenét, és egy kicsit sorozatfüggő is vagyok.

Mik a jövőbeli terveid ?

Folyton változik. Mindig jön valamilyen új behatás, ami megváltoztatja a tervem. Most például a külföldön továbbtanulás ötlete foglalkoztat.

Mi alapján ítéled meg az embereket ?

Számomra nagyon fontos az első benyomás, mind kinézet, mind viselkedés terén. Persze ez később változhat, de általában a legelső véleményem az, ami a legjelentősebb.

Nadrág: Pull&Bear
Póló: Bershka
Cipő: Bugatti
Óra: Triász
Dzseki: Zara
Karkötő: H&M

A képeket készítette: Jakal György

Kommentek