Diákstílus: Luca, 16 éves

A 16 éves Luca, a Veres Pálné Gimnázium diákja. Szeret táncolni, az Appril Project Mozgástanoda csapatában edz, és ez az alakján is meglátszik. Luca odafigyel az öltözködésére. Szeret divatosabb, de ugyanakkor kényelmesebb darabokat hordani és fontos neki az egyediség is. Először kicsit visszahúzódóbb lány, de később megnyílik. Szeret bulizni, és a barátaival lenni, mint, ahogy a legtöbb diák.

_MG_9519 Lucának ez az összeállítása tökéletes utcai viselet. Minden illik mindenhez. A fekete dzseki kicsit vadabb külsőt mutat, az összhatás a bakanccsal, a sállal és a táskával pedig tökéletes. Valóban így néz ki egy egyszerű, mégis divatos diáklány, szépen és természetesen!
_MG_9522  Ez a Pimkie-s táska igazi csajos maxitáska viselet. Az arany, fekete párosításnak és a láncoknak is nagy szerep jutott ebben a szezonban!
_MG_9523  Luca zöld szemét nagyon szépen kiemeli ez a khaki sál, a fülbevalók, pedig divatosak, mégis szolidak nem hivalkodóak, így kifinomult, mégis nőies külsőt kölcsönöznek viselőjüknek.

Dzseki: Stradivarius
Sál: H&M
Nadrág: Tally Weijl
Táska: Pimkie
Fülbevaló: H&M

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek