Diákstílus: Lilla, 18 éves

Lilla a Babits Mihály Gimnázium diákja. Lilla igazi csajos diák, aki imád vásárolni és már alig várja a nyarat, hogy meghódíthassa a strandokat is! Persze nem csak a parton sütteti majd a hasát, hanem úszik, wakeboardozik és cseppet sem zavarja, ha vizes lesz a haja! Lilla most fog érettségizni, úgyhogy szurkoljatok neki ti is, hogy szuperül sikerüljenek a vizsgái!

_MG_9532 Lilla összeállítása nagyon természetes hatást kelt. A meleg barna színek kiemelik arcát és haját is. A csizma és a táska ugyanaz a színvilág és a nagy sál, ami még mindig jól jöhet az áprilisi fagyokban, remekül harmonizál a dzsekivel. Szerintünk ez megint csak egy 10-ből 10!
_MG_9534 Ez a barna csizma igazi vintage style. Imádjuk, de reméljük már nemsokára áttérhetünk a vékony kis balerina cipőkre!
_MG_9541 A pontot az i-re mindig a kis apróságok rakják fel. Lilla esetében az apró kis swarovski fülbevaló és a karkötő jelenti ezt!

Hol szeretsz vásárolni?
Általában a nagyobb üzletközpontokban szeretek vásárolni, mint például Westend, Aréna vagy Köki. Ezeken belül pedig legtöbbet a Bershkát, H&M-et, Pull and Beart, Stradivariust, Pimkiet látogatom meg. Van mikor a Sugarbird-ben, vagy ha cipőről van szó Footlockerben találok valami jót. Leginkább a csajosabb dolgokat kedvelem, viszont ha olyan napom van szeretek sportosan, lazán felöltözni.

Mit szoktál csinálni szabadidődben?
Szabadidőmben szívesen mozizom, rengeteg időt töltök a barátaimmal ha az időm úgy engedi. Sajnos az érettségire való felkészülés az időm nagy részét elveszi, ezért kevesebb programot tudok szervezni. Nyáron imádok strandra járni, mint a legtöbb ember. A napozás mellet a vízi sportokat is élvezem, például wakeboard, de ha csak úszásra van lehetőség azt is örömmel kihasználom.

Mi alapján ítéled meg az embereket?
Fontos az első benyomás minden emberrel szemben. Azonban azt vallom, hogy nem szabad a külső alapján ítélni. Tapasztalataim alapján gondolom így, mivel többször előfordult már, hogy félreítéltem embereket, esetleg a külsejük alapján. Nem vagyunk egyformák, így nem mindenki nézhet ki ugyan úgy, mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik. Jobban szeretek úgy véleményt alkotni valakiről ha már ismerem, és nem a külseje alapján beskatulyázni.

Dzseki: Bershka
Farmer: Stradivarius
Fülbevaló: Swarovski
Karkötő: H&M
Felső: H&M
Képeket készítette: Jakal György

Kommentek