Diákstílus: Levi, 17éves

Levi igazi hódító srác. Laza és egyszerű stílusával, nemtörődömségével csak még inkább magára irányítja a figyelmet. 17 éves és a Karinthy Frigyes Gimnázium tanulója. Folyékonyan beszél oroszul, ugyanis félig orosz,  és bármikor kapható egy kis nyelvgyakorlásra. Szeret bulizni, kedvenc helye az Instant, de, ha csak a haverokkal tart egy lazulós estét, akkor a Szimplába ugrik be.

_MG_9419 Bohém, rosszfiús kinézetével, igazi diákstílust kölcsönöz magának. Szakadt farmer, kopott bakancs, csíkos matrózfelső, fekete kabát és egy napszemcsi a titokzatos külsőért (vagy, hogy elfedje a tegnap esti buli nyomait).
_MG_9421 Szerintem nincs olyan fiatal, akinek ez a barna magasszárú alternatív kinézetű bőrcsizma ne lenne a kedvence. Mi mindenesetre tízből tízet adunk rá!
_MG_9422 Minden pasinak  szüksége van egy jó órára, ehhez kétség sem férhet. Szerintünk, Levi jól választott, amikor emelett a Casio óra mellett döntött.

Milyen stílusban szeretsz öltözködni?

Szeretek inkább szolid darabokat hordani.

Milyen gyakran vásárolsz?

Nálam a vásárlás spontán jön. Ha meglátok valami jó ruhadarabot azt megveszem. Nem tervezek előre, de általában az életben sem.

Szeretsz a társaság középpontjában lenni ?

Ez bonyolult dolog…azt ki is kell érdemelnie a társaságnak.

Hol szeretsz kikapcsolódni?

Ha csak egy lazulós estét akarok a haverokkal akkor a Szimplát választom, mivel a hangulata valami elképesztő. Amikor bemegyek mindig olyan érzésem van, mintha egy másik univerzumban járnék.
Ezzel ellentétben, ha bulizni megyek, az Instantot választom.

Farmer : Zara

Csíkos felső: H&M

Bakancs: Sisley

Kabát: Paul Smith

Óra: Casio

Szemüveg: New Yorker

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.