Diákstílus: Laura, 18 éves

A 18 éves Laura a Karinthy Frigyes Gimnázium tanulója. Sok időt tölt a barátaival és imád kávézókba járni. Emellett nagyon odafigyel arra, hogy megjelenése mindig igényes legyen és tartalmazzon valami kis pluszt. Ez lehet egy érdekes kiegészítő, vagy egy figyelemfelkeltőbb felső is.

_MG_6340 Laurát ezen a képen már igazi tavaszi összeállításban láthatjuk, az elegánsabb ceruzaszoknya az egyszerűbb szabású, mégis kreatív felsővel igazán különleges és merész kombináció, de a vég-kifejlett mégis tökéletes.
 _MG_6332 Az aranyos állatkás-szerelmes, egyszerű szabású pólóba mi is ugyanúgy beleszerettünk, mint ahogy Laura. Ez az H&M-es nyaklánc rikító színével pedig feldobja a szürke-fekete-fehér ruhadarabokat.
 _MG_6331 Mint ahogy Laura maga is kiemelte, szeret meghökkentő, merészebb kiegészítőket hordani. Ez a bogaras gyűrű a legtöbbekre a frászt hozza, mi mégis imádjuk! Egyediknek lenni mindig is Classy lesz!

 

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Imádok kávézókba járni, a Starbucks az egyik kedvenc helyem, ahova gyakran járok tanulni is. Sok időt töltök a barátaimmal is, legtöbbször beülünk valahova enni, vagy teázni. Emellett mozizni és vásárolni is szeretek, de ezekre már ritkábban jut idő.

Mennyire fontos számodra a külső megjelenés?

Nagyon fontos. Nem igazán mások véleménye miatt, hanem azért, hogy magamnak tetszek. Ez nem jelenti azt, hogy nagyon extravagánsan öltözködök, de gyakran felveszek olyan kiegészítőt, amely másoknak nem biztos, hogy elnyeri a tetszését, én viszont imádom! Majdnem minden, ami ma volt rajtam “szerelem első látásra darab”, márpedig azokat meg kell venni!

Mit nézel meg előszőr egy emberen?

Hogyha fiúról van szó, akkor előszőr a mosolyát, majd a kezét és a cipőjét, emellett az összhatás is nagyon fontos. Lányokon inkább a hajat, ruhát és alakot. De persze a megnyerő kisugárzás tud a legnagyobbat dobni valakin.

Felső: H&M
Nyaklánc: H&M
Gyűrű: H&M
Szoknya: Bershka
Cipő: CCC

Fotós: Jakal György

Kommentek