Diákstílus: Lackó, 17 éves

Lackó a Csík Ferenc Gimnázium diákja. Kiskora óta evez, heti 10 edzésre jár, de emellett nagyon tehetséges is. 4 éve válogatott, hazai és külföldi versenyeken is igen jól szokott szerepelni. Emellett kinézetére is odafigyel, szeret igényesen öltözködni és nem akar beleolvadni a tömegbe. A nagy sikerek mellett azonban megtartotta kedves, barátságos kisugárzását, de humoros oldalát is bármikor elő tudja venni!

_MG_1749 Lackót a Kopaszi Gáton fotóztuk a víz mellet, ahol már igen otthonosan mozog. Összeállítása igényes és szerintünk tökéletes. Egy egyszerű sulis napra is felvehető. Nem hivalkodó, mégis felhívja magára a figyelmet. Látszik rajta, hogy odafigyel megjelenésére. A színes felső feldobja az egész szettet, a laza farmer és sportcipő pedig remekül illik hozzá!
_MG_1739 Lackó, ezt a Police órát választotta az összeállításhoz, fiatalos, előkelő, férfias ? Nem is tudjuk melyik jelző illene rá a legjobban, de nálunk ez a hét kedvenc darabja!
_MG_1744 A Calvin Klein táska remek viselet a srácok számára és praktikusabb is, ha nem mindent a zsebetekbe tömködtök be!
_MG_1753 Ez a Lacoste cipő, sportos, letisztult viselet, mégis magára vonja a tekintetet!

Mennyire figyelsz oda a kinézetedre?

Számomra a kinézet mindig fontos. Utcán és edzésen egyaránt. Szeretem, ha nem nézek ki átlagosan és nem jönnek velem szemben az utcán azok a ruhadarabok, amik rajtam vannak. Mindig is utáltam azt hallani, hogyha valaki azt mondta, hogy “ilyenem nekem is van!”
Nem szeretem, hogy ha nagyban rajta van valamin a márkajelzés, mert nehogy már mi fizessünk a reklámjukért!
Vásárolni annyira nem szeretek, mert ritka az, hogy ami tetszik, az a méretemben is van, ugyanis elég magas vagyok. Ez főleg cipőknél szokott gondot okozni.
Mindenki azt hiszi, hogy a hajammal sokat foglalkozok, pedig ez nem így van, csak beletúrok és ráfújok egy kis lakkot, nem egy nagy munka. Inkább a ruhákra fordítok nagyobb figyelmet.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szabadidőmben, ha egyáltalán van, akkor filmezni, rajzolni/tervezni szoktam, és a barátaimmal találkozni. Tervezni házakat, mert reményeim szerint építészmérnök leszek.

Milyen szerepet tölt be a sport az életedben?

Az evezés nagyon fontos az életemben. Ha a hétvégi verseny jól sikerül, akkor elmondhatom, hogy 4 éve vagyok válogatott, szerepeltem már számos itthoni és külföldi versenyen. Heti 10 edzésen veszek részt és az emberek nagy megdöbbenésére, élvezem is.

Mik a jövőbeli terveid?

Hosszútávú terveim között szerepel, hogy a 2020-as olimpián jól szerepeljek.

Napszemüveg: Police
Táska: Calvin Klein
Nadrág: Retro
Felső: Gant
Cipő: Lacoste
Óra: Police

Képeket készítette: Jakal György

 

 

Kommentek