Diákstílus: Krisz, 17 éves

Krisz, a Kispesti Deák Ferenc Gimnázium diákja mindig pörög, szeret a barátaival lenni, deszkázni és a média világában szeretne elhelyezkedni. Öltözködésében törekszik az egyedi darabokra, de véleménye szerint, nem a ruha teszi az embert, ezért inkább szereti jobban megismerni az embereket.

_MG_9557 Krisz stílusa semmiképp sem nevezhető átlagosnak, de mi pont ezt imádjuk benne. Hiszen az a legfontosabb, hogy saját magadat ki tudd fejezni a stílusoddal! A póló saját nyomtatású, a nadrág fel van hajtva bokáig, ami egyébként előző nyáron jött divatba. A cipő is nagyon eredeti. A nadrág, cipőfűzővel megkötve és a dzseki, ami teljes egésszé teszi az összeállítást!
_MG_9558 Ez a Zara mokaszin cipő remek hétindító a cipő arzenálok sorában. Tavasszal és nyáron is kényelmes viselet lehet.
_MG_9562 A RayBan szemcsi még mindig a fiúk kedvence, Krisz is emellett döntött.

Mekkora figyelmet fordítasz a külsődre?

Nem fordítok különösebb figyelmet a ruháimra, bármit-bármivel felveszek, ami tetszik, kivéve a csíkos-kockás párosítást. Szerintem a póló a legfontosabb ruhadarab, ezért talán az az, amire kicsit jobban odafigyelek. Szeretem az egyedi, saját ötletű, nyomtatott pólókat.

Mit szoktál csinálni a szabadidődben?

Egy pár éve deszkázom, sajnos már egyre kevesebbet a lustaságomnak köszönhetően. Szeretem az idegen nyelvű regényeket. Tavaly óta az új szerelmem a fixi, egy laza tekerés be a városba a srácokkal mindig feltölt.

Mivel szeretnél foglalkozni a jövőben?

Médiás sulihoz méltóan, a médiában szeretnék elhelyezkedni a jövőben. Ezen belül is a tévézés vonz.

Mi alapján ítéled meg az embereket?

Ha van lehetőség rá, akkor  mindig belső alapján ítélkezem. A barátaim is százféle stílust képviselnek, de a lényeg nem kívül van. Bár a 10 perces metró utakon nincs esélyünk igazán megismerni az embereket, így a külsőre kell hagyatkoznunk, ami nem mindig mutat valós képet.

Nadrág: H&M
Póló: egyedi nyomtatású
Cipő: Zara
Dzseki: H&M
Szemüveg: Ray Ban

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek