Diákstílus: Kamilla, 18 éves

Kamilla, a Karinthy Frigyes Gimnázium végzős tanulója, akinek egyik legnagyobb szenvedélye az éneklés. Amellett, hogy igazi társasági lény, aki folyton pörög, a családját is nagyon fontosnak tartja életében. A Szolnoki lány, két éve költözött fel Pestre, hogy itt folytathassa tanulmányait, és azóta rengeteg barátot szerzett, de persze gyakran jár vissza családjához is. Emellett az éneklés is aktív része életének, több fellépése is volt és két fiú barátjával feldolgozásokat is készítenek.

Kamillát már igazi tavaszias összeállításban tudtuk lekapni. Hatalmas problémának tartom, hogy elvesztek a színek manapság a lányok ruhatárából, és sokan csak a fekete-fehér-szürke ruhadarabokat preferálják. Kamilla remekül megtöri ezt a trendet, és piros szoknyájával kitűnik a tömegből. Emellett ez a fazon a legtöbb lánynak remekül áll, és a fekete-fehér csíkos felsővel tökéletes szettet alkot. Az átmeneti időszakban is nyugodtan hordhatunk szoknyát, harisnyával és egy melegebb felsővel. A színek pedig köztudottan feldobják a kedvünket, úgyhogy ne zárjuk ki őket a ruhatárunkból!

Kamilla Diákstílus

Ha már melegebbre fordult az idő, de azért még kérdéses, hogy lesz-e eső, akkor nincs is jobb választás, mint egy bokacsizma, amely mellesleg örök darab. Ez a magasabb sarkú fazon még illik a nőiesebb szetthez is, és szépen formálja a lábakat, mégse kényelmetlen. A vintage táska, amellett, hogy harmonizál a csizmával, egy kis francia bájt csempész Kamilla összeállításába.

Diákstílus: vintage táskaKiegészítőnek Kamilla, ezt az egyszerű gyöngyös fülbevalót választotta. Teljesen egyetértünk a döntéssel, ugyanis ehhez a merészebb összeállításhoz már nem illett volna egy túlságosan feltűnő ékszer. Viszont ez a fülbevaló mégis teljesebbé teszi az összképet!

Kamilla diákstílus1. Mi számodra a legfontosabb az életben?

Szerintem ez egy nagyon összetett kérdés, nem tudnék egy olyan dolgot kiemelni, ami jelenleg a legfontosabb az életemben. Természetesen a családomat említeném meg legelőször, akikre nagyon sokat gondolok így, hogy távol vagyunk egymástól. Mivel felköltöztem Budapestre, hogy itt folytassam a tanulmányaimat, ezért a szüleimet és a kis tesóimat csak hétvégén látom, a nővéreim pedig nagyvilági lányok, ritkán találkozom velük. Másrészről, ami a legnagyobb szenvedélyem, az a zene és az éneklés. Nem telik el olyan nap, hogy ne járna egy dallam a fejemben. Éppen ezért szeretnék később ezzel foglalkozni a karrierem szempontjából. A harmadik dolog amit kiemelnék az iskola és a tanulmányaim. Most, hogy már csak pár hét van az érettségiig, gőzerővel azon vagyok, hogy felhúzzam magamat, hiszen egyetem szempontjából külföldi terveim vannak, és oda kellenek a magas pontszámok.

2. Milyen régóta foglalkozol énekléssel, és milyen céljaid vannak vele a jövőben?

Tizenkét évesen kezdtem el otthon énekelgetni, amikor éppen üres volt a ház, ilyenkor szerencsére mindig kitombolhattam magamat. Pár évvel később a nővérem elkezdett magánénektanárhoz járni, és én is kedvet kaptam hozzá, ezért 14 éves koromtól kezdve minden héten alkalmam volt gyakorolni a különböző énektechnikákat és kialakítani a saját stílusomat is. Aztán, amikor tavaly Pestre költöztem, sajnos újra csak önszorgalomból tudtam folytatni ezt az egészet…. DE! amióta itt tanulok szerencsére több fellépési lehetőségem is volt, sőt most két fiúbarátommal összeálltunk, és kitaláltuk, hogy feldolgozásokat fogunk csinálni, amikhez, ha sikerül, videót is forgatnánk. De ezek csak tervek, majd meglátjuk mi lesz.

(A következő videóban meghallgathatjátok Kamilla egyik feldolgozását)

3. Mit tartasz a legfontosabbnak megjelenés szempontjából?

Szerintem mindenki úgy öltözködjön és úgy lépjen az utcára, ahogyan jól érzi magát. Minden ember különbözik, valakinek jól áll a szoknya, valakinek a rövidnadrág jobban, ezért nehéz megmondani hogy mi a legfontosabb megjelenés szempontjából. Az én esetemben, én eddig mindig lazán öltözködtem, általában csak felkaptam valamit, de annyira nem érdekelt a stílus. Aztán körülbelül egy hónapja változások voltak az életemben, és szerettem volna én is megújulni. Kikértem a barátaim véleményét és bevásároltam kicsit nőiesebb darabokból is. Azóta megpróbálok odafigyelni arra, hogy csinos, divatos legyen a megjelenésem, de persze ugyanúgy fontos még a kényelem is.

Felső: New Yorker
Szoknya: New Yorker
Táska: Sanchez
Csizma: Cin Cin Amica
Fülbevaló: Bijous Brigitte

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek