Diákstílus: Janka, 17 éves

Janka nagyon szép és csinos lány, így szinte minden jól áll neki, ő mégis nagy figyelmet fordít külsőjére. Szeret egyszerűen öltözködni, de vannak napok, amikor a nőies külső mellett dönt. Bár a Karinthy Frigyes Gimnázium diákja még csak 17 éves, máris szerepelt ,az Aglaja című filmben, ami a magyar filmszemlén nagy sikert aratott.

_MG_9441 Janka összeállítása igazi vad külsőt kölcsönöz neki. A szegecses fekete műbőr csizma, és a sötétzöld felső remek összhangban vannak az ékszerekkel is. A fekete cicanadrág latexszal és műbőrrel való kombinálása az idei szezon egyik legnagyobb újítása volt.
_MG_9444 Ez az H&M-es karkötő és Claire’s-es gyűrű jól passzol az arany-bronz szegecsekhez. A baglyokat meg amúgy is imádjuk!
_MG_9446 A vállon található szegecsek még tavasszal se kifutó darabok és különlegesebbé teszi, az egyébként egyszerű felsőt.
_MG_9447 Ez a Deichmannos csizma lázadó stílust képvisel, épp amilyennek egy 17 éves diáknak lennie kell!

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

A barátaimmal lenni, bulizni és szórakozni. Imádok mozikba járni és odavagyok a filmekért. Várom a tavaszt, hogy lehessen a szabadban sportolni és piknikezni mert már unom az edzőtermet. Szeretek a húgommal játszani és a családommal időt tölteni. És imádok főzni!

Mire fordítasz nagy figyelmet a kinézetedben?

Nagyon a hangulatom szerint öltözködök, így vannak olyan napok, amikor egy egyszerű farmer póló összeállítás mellett döntök. Akár sminket sem teszek fel. Viszont néha szeretek különlegesebb darabokat is felvenni és ilyenkor a sminkemre is nagy figyelmet fordítok. A szám legtöbbször piros árnyalatra van festve és a szemem tusvonallal van kihúzva. Fontos hogy egy ruhadarabban kényelmesen érezzem magam, ezért az egyszerű, de különleges darabokat keresem.

Mik a jövőbeni álmaid?

Szeretnék majd boldog lenni, nagy családdal és olyan életszínvonalon élni, hogy se nekem se a gyerekeimnek ne kelljen nélkülöznünk semmit. Ehhez elengedhetetlen, hogy jól tanuljak és hogy jó egyetemere jussak be, akár külföldön akár itthon. A  jog érdekel jelenleg leginkább. Lehet, hogy ennek irányában szeretnék majd tovább indulni. Ugyanakkor  az újságírás és a médiában való elhelyezkedés lehetőségét is fenntartom. És szívesen modellkednék közben, ugyanis abban már van némi tapasztalatom.

Nadrág:Terranova
Felső: Terranova
Csizma : Deichmann
Karkötő: H&M
Gyűrű: Claire’s
 

Képeket készítette : Jakal György

Kommentek