Diákstílus: Inez, 19 éves

A 19 éves Inez, a gyönyörű külső és a jó stílusérzék mellett, sokszínűségével is hódít, hiszen az iskola mellett rendszeresen jár futni, és hostessként is dolgozik. Maradék idejét főleg a barátaival tölti. Inez  stílusa nőies, emellett odafigyel rá, hogy kövesse a divatot és tudja, mi az, ami jól áll neki.

_MG_0247 Inezt igazi nyári szettben fotózhattuk. Az idei nyáron fontos szerep jut a crop top- oknak, amelyek remekül állnak hosszú és rövid nadrággal is, úgyhogy, ha olyan szép hasad és derekad van, mint Ineznek, akkor ne félj megmutatni, keress Te is egy ilyen darabot, biztos belopja majd magát a szívedbe! A Forever21 -os királykék nadrág önmagában is öltöztet, ez a kedvenc darabunk Inez összeállításában!
_MG_0259  A napszemüveg természetesen alapdarab a nyáron, fontos, hogy sikerüljön olyan darabot találnunk, amely illik a fejformánkhoz és az összeállításunkhoz is. Inez remekül teljesítette a feladatot, ezzel az H&M -es kissé cicaszemes szemüveggel.
_MG_0255  A fehér telitalpú szandál, nem csak azért volt jó választás, mert illik a szetthez, hanem kényelmes viselet is, amellett, hogy nőiesebbé teszi Inez megjelenését.

Mi az első dolog, amit megnézel egy emberen?

Először a tartását figyelem meg, hiszen az nagyon sokat elárul egy ember személyiségéről.

Melyik a kedvenc ruhadarabod?

Mindig más a kedvenc ruhadarabom. Néha találok egy karakteres szoknyát, de van hogy egy egyszerű felsőt, amit jól lehet variálni más cuccokkal.

Mik a terveid a nyárra?

A nyáron iskola helyett remélem lesz időm a pihenésre is, amellett hogy utazgatok. Egy hónapot Angliában fogok dolgozni, két hetet pedig Norvégiában töltök. Így könnyen el is illan a nyár, de remélem, ezek mellett is marad időm a barátaimra.

Nadrág: Forever21
Felső: Stradivarius
Cipő: Deichmann
Szemüveg: H&M
Fülbevaló: Claire’s

Fotós: Jakal György

Kommentek