Diákstílus: Fabrice, 18 éves

Fabrice a Német Nemzetiségi Gimnázium diákja, így nem csoda, hogy folyékonyan beszél németül és angolul is, természetesen. Szeret sportolni és imád hosszú sétákat tenni a városban. Fabrice nagyon odafigyel a megjelenésére, szereti a nőies, különleges darabokat, és mindig van rajta valami, amivel felhívja magára a figyelmet. Őszinte és humoros személyiség, aki mindig kapható egy hatalmas bulira, vagy egy kávé melletti hosszabb beszélgetésre!

_MG_2351 Fabrice ezzel az összeállítással biztosan felhívja magára a figyelmet. Nincs is jobb egy gyönyörű fehér csipkeruhánál, ha megjön a jó idő. A virágos kabát még különlegesebb darab, amitől még tavasziasabb lesz Fabrice kinézete. Szinte rögtön jobb hangulata lesz az embernek, ha meglátja. Végre egy lány, aki kihasználja a lehetőséget, hogy hordhat ruhát!
_MG_2356 A mintás kabáthoz egyszínű kiegészítő dukál, ez bizony már szinte törvény, amit Fabrice is jól ismer. A fekete táska és a hozzáillő gyűrű, remek párosítás. A Thomas Sabo karkötő pedig biztos szép emléket hordoz!
_MG_2359 A gumicsizma újra kezd egyre divatosabbá válni. Ez így is van rendjén, hiszen ebben a kiszámíthatatlan időjárásban bármikor elkaphat minket egy zápor! Ez a fekete darab remekül illik a kabáthoz és a ruhához is, még egyedibbé, kicsit játékosabbá varázsolja az összhatást.

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?
Nagyon szeretem járni, felfedezni a várost. Új helyeket kipróbálni, megismerni. Egy finom kávé a Duna parton a délutáni napsütésben nagyon fel tud tölteni. Emellett a sportok szerelmese vagyok. Heti rendszerességgel edzem. Fontos szerepet játszott abban, hogy sikerült rátalálnom a harmóniára. A családommal is sok időt töltök. Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom,mindent megbeszélünk egymással. Egy-egy hétvégén beiktatunk egy „Csak Csajok” napot. Ezenkívül szeretek bulizni. Nincs is annál jobb mint egy áttombolt éjszaka a barátokkal!

Mire figyelsz leginkább oda a külsődön?
Nagyon odafigyelek a külsőmre. Az ápoltság a legalapvetőbb dolog.
A hajam nem igényel túl sok időt, szerencsére tű egyenes, így könnyű a dolgom (kivéve ha szép loknikat szeretnék varázsolni). Minden nap kenek rá egy kis olajat, hogy megóvjam a töredezéstől. Utána meg befújom az egészet hajápolóval, hogy egész nap friss illatos és puha legyen. Mély-tisztító tonik és nappali krém. Ezt a „procedúrát” minden reggel elvégzem az arcomon. A szolidabb sminkeket részesítem előnyben. Mindennapokra szempillafesték, szemceruza és egy kis arcpír, ha az éjszakába indulunk ezt mind megbolondítom egy vörös rúzzsal és szemhéjtussal.
Gondolom nem okozok meglepetést hölgyek, ha azt mondom  minden reggel minimum 20 percet állok a gardróbomban, hogy vajon mit is vegyek ma fel? És utána jön a csúf igazság „De hát nincs is semmi ruhám”.
Összegezve szerintem amire oda kell figyelni, hogy legyen minden egyensúlyban. Haj, smink, ruha. És kész a tökéletes outfit!

Mit nézel meg először egy emberen, aki szembe jön veled?
Ha férfiről van szó akkor biztos, hogy azt figyelem meg először , hogy milyen magas. 170 cm-es magasságomhoz hozzá jön még néha egy 10-12 cm-es high heels…
Ha beszélgetésbe elegyedünk egyértelmű, hogy megnézem a fogait. Utána vetek egy pillantást az egész arcára és utána a testére.
Ha hölgyről van szó és mondjuk feltűnően nagyok és szépek a mellei akkor azt nézem meg először.

Mik a jövőbeli terveid?
Közeljövőre tekintve sikerült megkapnom nyárra egy állást. Egy osztrák cég szerződtetett le, gyerekanimátor leszek egy tengerparti szállodában. Ez egy hatalmas kaland lesz!
Nagyon fontosak számomra az idegen nyelvek. 12 éve tanulok németet, 4 éve angolt. Mindenképpen szeretném őket hasznosítani és még pluszba az arab, orosz, spanyol vagy francia nyelvet megtanulni.
Továbbtanulásról gondolkoztam már. Az első helyen Bécs áll, utána Németország. Fordító, tolmács szakokat nézegettem eddig de érdekel a média is.
Mindenképpen szeretnék nagyon sokat utazni bejárni az egész világot, új kultúrákat megismerni, új emberekkel barátságokat kötni.

Ruha: Stradivarius
Csizma: Decathlon
Fülbevaló: Tally Weijl
Gyűrű: New Yorker
Karkötő: Thomas Sabo

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek