Diákstílus: Encsi, 17 éves

Encsi a Karinthy Frigyes Gimnázium diákja szeret bulizni és a barátaival lenni. Nyitott, művelt személyiség, és mindig mindenhez hozzá tud szólni. Öltözködésében sokszor a színes darabokat preferálja, de, ha más hangulatban van, akkor inkább bézses, feketés árnyalatokat hord. Encsi sokáig lovagolt, nagyon jól tanul, sokat edz és közben még a barátaira és a barátjára is marad ideje! És, ha ez még nem lenne elég, ínycsiklandozó süteményeket tud sütni!

_MG_9459 Ez az összeállítás pont illik a hűvös tavaszunkhoz. A barna csizma, bézs nadrág, és a fekete felső remekül harmonizálnak egymással és az ékszerek is passzolnak a szetthez.
_MG_9454 A szegecsek Encsi ruhatárában is gyakran előfordulnak. A bronzos, arany árnyalatú karkötők pedig nagyon jól illenek hozzá és a felsőhöz is, nem is beszélve arról, milyen jól feldobják az összhatást.
_MG_9457 Ez a barna csizma is belopta magát a szívünkbe. Igazi western csizma hatását kelti és akár nyáron is hordható egy szép ruhával.

Mit szeretsz csinálni  a szabadidődben? 

Szeretek olvasni, festeni, rajzolni, ez az, ami igazán kikapcsol, és gyakran lejárok edzeni is. Főleg spinningre, de másfajta aerobic órákra is szoktam járni.

Mi alapján szoktad megítélni az embereket? 

Nem szeretem a külsejük alapján megítélni az embereket, inkább beszélgetés után szoktam. Nekem az  kell, hogy kicsit belelássak, milyen ember lehet belsőleg.

Mik a jövőbeli terveid?

Külföldi egyetemen szeretnék tanulni és valamilyen marketing vagy pszichológiai vonalon folytatni a karrieremet, szintén külföldön.

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek