Diákstílus: Emese, 17 éves

Emese a Hunyadi Mátyás gimnázium diákja, imád a barátnőivel lenni, vásárolgatni, sportolni, moziba járni és eközben a tanulást sem hanyagolja el. Mint mindenki, ő is imádja a jó időt és napsütéses mosollyal ébred, amikor végre lecserélheti a téli csizmát egy tavaszi cipellőre!

_MG_1757 Emesének ez az összeállítása rendezett, letisztult, hétköznapi, de ugyanakkor csajos is. A tökéletessége a részletekben rejlik, úgy, mint a királykék sál és az apró tollas dísz összhangja a táskán. De említhetnénk az öv és a csizma tökéletes színharmóniáját is.
_MG_1760  Ez az H&M-es táska és a tollas dísz, amellyel Emese feldobta remekül megállja a helyét az összeállításban!
_MG_1761  Sajnos, amikor a kép készült még nem volt olyan jó idő, hogy Emese lecserélhesse a téli csizmát, de mi nem bánjuk, mert ez is tökéletes választás volt, és legalább nem fázott meg!

Mit szoktál csinálni szabadidődben?

A szabadidőm nagy részét a barátaimmal töltöm. Sajnos mostanában az iskolai kötelezettségek miatt kevesebb jut belőle de szerencsére mindig sikerül egy kis időt szakítanom a kikapcsolódásra. Imádom a jó időt, a természetet és a napsütést ezért a szabadtéri programokat részesítem előnyben. Örülök, hogy a tavasz beköszöntével végre lehetőségem nyílik a kinti programokra és sportokra is. Mindezek mellett szívesen járok moziba, vásárolni és bulizni.

Mit nézel meg először egy emberen, aki szembe jön veled?

Általában ha szembe jön velem egy ember, akkor először nem a részleteket figyelem meg rajta, hanem az összhatást, hogy mennyire van összhangban a megjelenésével. Ez adja a kisugárzás lényegét.

Mire figyelsz oda legjobban a megjelenéseden? 

Arra, hogy  jól érezzem magam abban, amit viselek és ez tükrözze a személyiségemet is. Általában a kedvemtől függ, hogy mit veszek fel aznap. Szeretek csinosan és nőiesen öltözködni de a sportos és laza darabok is egyaránt megtalálhatóak a ruhatáramban. Mindig igyekszem hogy, letisztult és rendezett külsőt kölcsönözzek.

Mik a jövőbeli terveid?

A rövid távú jövőbeli tervem, hogy sikerüljön az előrehozott érettségim és, hogy minél sikeresebb tanulmányi eredménnyel zárjam az évet, hiszen ez már beleszámít a továbbtanulásba. Elég bizonytalan vagyok azt illetően, hogy merre tovább, hiszen sok minden érdekel de sajnos még nincsenek konkrét terveim. Azt tudom, hogy mindenképpen szeretnék egyetemet végezni és lediplomázni.

Nadrág: Bershka
Táska: H&M
Dzseki: Pimkie
Sál: H&M
Cipő: Deichmann

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek