Diákstílus: Dorka,16 éves

Dorka a Toldy Ferenc Gimnázium diákja. Imád sportolni, enélkül el se tudná képzelni az életét. Most éppen versenyszerűen foglalkozik akrobatikus tornával, de régebben szertornázott és gumiasztalozott is. Megjelenésében szereti az elegáns és különleges darabokat, de sokszor inkább felkap valami kényelmeset. De hát ki nem?

_MG_6515 Dorka összeállításán látszik, hogy szereti a különleges darabokat. Ez a mintás, zöld miniruha remekül kiemeli alakját, arról nem is beszélve, hogy mennyire figyelemfelkeltő darab. Nekünk is rögtön jobb kedvünk lesz, ha meglátunk egy ilyen vidám nyári ruhát! A fekete maxitáska pedig remek választás, főleg, ha suliba kell mennünk, hiszen elég csak bedobni a legfontosabbakat és már indulhatunk is!
_MG_6522 Dorka szolid, de gyönyörű ékszerekkel párosította különleges ruháját, ami így is van jól, hiszen nem szabad nagyon keverni a színeket és formákat. Ha a ruhád ennyire figyelemfelkeltő, akkor csak szolid ékszerekkel párosítsd, így lesz tökéletes az összhatás!
_MG_6526  A meleg nyári időben Dorkát egy belebújós saruban kaptuk el. A mozgékonyabb lányoknak ez remek választás, ha kell egy “szaladós” cipő. Ez a darab pedig még a fülbevalóhoz is illik!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Tanév közben nincs valami sok szabadidőm, igazából megpróbálok minél több időt fordítani a tanulásra. Az edzéseim szintén rengeteg időt vesznek el, ezért gyakran fáradt vagy feszült vagyok. Viszont nyárra már sok tervem van: énekelni tanulni, részt venni egy elsősegély tanfolyamon és végigcsinálni egy nyelvkurzust, hogy meglegyen a második nyelvvizsgám. Ha ezek mellett is marad időm, akkor beleásom magam a sportpszichológiába.

Milyen szerepet tölt be a sport az életedben?

Pici koromban elég mozgékony voltam és hamar rá kellet jönnünk, hogy ezen csak a sport segíthet. Gyorsan kiderült, hogy a torna az, amit igazán élvezek. A szüleim ebben is mindig támogattak, így elég sok lehetőség tárult elém. Szertornáztam, gumiasztaloztam és most akrobatikus tornából vagyok válogatott kerettag. Szóval nálam a sportnak jelentős szerepe van. Testmozgás nélkül el sem tudnám képzelni az életem.

Mik a jövőbeli terveid?

Szeretem megtervezni a jövőmet, így már nagyjából összeállt a kép, hogy mit is akarok. Mindenképpen külföldön szeretnék továbbtanulni, valószínűleg Angliában. Egy erős egyetem és mellette valamilyen sport lenne az ideális. Még nem vagyok biztos abban, hogy mivel szeretnék foglalkozni, de nagyon érdekel a pszichiátria.

Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani?

Szeretek odafigyelni az öltözködésemre, olyan ruhákat és kiegészítőket hordani, amik illenek hozzám és amikben jól érzem magam. Élvezem, ha elegánsan kell megjelenni, vagy valamilyen alkalomra kell kiöltözni. Imádom a különleges darabokat, de visszataszítónak tartom a túl csicsásakat. Sokszor a kényelmes ruhákhoz van kedvem, de ki mondta, hogy azok nem lehetnek szépek? Összességében: figyelek az öltözködésemre, de nem fektetek rá túl nagy hangsúlyt.

Ruha: H&M
Táska: Zara
Saru: Reno
Fülbevaló: Swarovski
Karkötő: Yves Rocher
Kabát: Orsay

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek