Diákstílus: Dorka, 17 éves

Dorka a Zrínyi Miklós Gimnázium diákja. Nagyon odafigyel rá, hogy mindig egyedi darabokat hordjon és, ahogy a legtöbben, ő se szereti, ha valakin ugyanazt a ruhadarabot látja. Sokat törődik gyönyörű hosszú hajával, amin ez meg is látszik. A tanulás mellett szeret a barátjával és a barátaival lenni és emellett még a sportra is jut ideje!

image_1364935623616582 Dorkát egy egyszerű, akár suliba is felvehető összeállításban kaptuk el. Persze itt is fellelhetők az egyedi darabok, mint a kék-fehér csíkos táska, amihez remekül illik a sötétkék kabát. Vagy ez a kámzsa sál, ami remekül feldobja az egyszerű szereléseket, és nagyon hasznos a még mindig fagyos tavaszunkhoz!
image_1364935084687389 A kabát alól előbukkan a farmerdzseki, ami egy örök darab! Egy jó kis világos farmerhoz mindig tökéletes választás!
_MG_9555 Dorka ezt az Abercrombie&Fitch táskát választotta. Valóban nem sok esélye van, hogy valaki máson is ugyanilyet lásson, ugyanis Magyarországon sajnos még nem elérhető ez a márka. De mi attól még imádjuk, úgyhogy alig várjuk, hogy itt is kapható legyen!

Hol szeretsz vásárolni? 

Általában nem ragaszkodom egy adott márkához. Nem szeretem a nyüzsgő bevásárlóközpontokat, éppen ezért csak is célirányosan járok vásárolni, így többnyire a neten böngészek a tökéletes darabok után. Ha valami megtetszik és elérhető Magyarországon, akkor elmegyek érte, ha nem elérhető és van rá módom, akkor megrendelem. Kerülöm a tömegcikkeket, nehezen tudom elviselni, ha valakin ugyanolyan ruhadarabot látok, mint amilyen nekem is van. De ha mondanom kéne üzleteket, akkor nagyon szeretem a Pull&Bear-t, H&M-et, és a Stradivarius-t.  Ezen kívül nagyon közel áll a szívemhez az Abercrombie & Fitch és a Hollister testvérmárkák, de sajnos ezek még nem elérhetőek itthon. Így ha valamelyik darab megtetszik tőlük, rendelnem kell.

Mire fordítasz a legnagyobb figyelmet a külsődön?

A legnagyobb figyelmet a hajamra fordítom. Ha van egy zizisebb napom, amikor azt veszek fel reggel, ami éppen elém kerül, a hajam akkor is úgy áll, ahogy én azt szeretném. Mikor nincs időm, akkor is kap 1-2 perc törődést. Egy hosszú haj nagyon csúnya tud lenni, ha nem foglalkoznak vele, ezért úgy gondolom, hogy a hajamnak mindig csinosnak kell lennie.
A hajamon kívül a testem az, amire leginkább odafigyelek. Nekem egészen kiskoromtól fogva fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben, ezért a mai napig is fontos számomra a mozgás. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert egy cseppet sem vagyok hízékony.

Mit szoktál csinálni szabadidődben?

Mostanság sok időt fordítok a tanulásra, bár még pontos elképzelésem nincs hova tovább, de fontos, hogy mindenből a tőlem telhető maximumot teljesítsem.
Sok időt töltök a párommal, akivel évek óta mondhatni tökéletes a kapcsolatom. Szerencsés vagyok, mert akármibe fogok, vagy akármin jár az eszem, mindenben tud segíteni, és mindig ott van mellettem. A párom után a legtöbb időmet egyik osztálytársammal töltöm, akivel az iskolán kívül is nagyon jó a kapcsolatom. Akármihez kedvem támad, ő az első akit felkeresek.
Imádok a régi ismerőseimmel lenni, általánosban tagja voltam egy diákönkormányzati csoportnak, ahol rengeteg imádnivaló emberrel ismerkedtem meg. A legtöbbjükkel mai napig tartom a kapcsolatot.

Mik a jövőbeli terveid?

Pontos terveim még nincsenek, pedig már szorít az idő. Azt tudom, hogy nagyon szívesen foglalkoznék lakberendezéssel, és minden olyan tervezéssel, ami számítógépen keresztül működik.

Kabát: Tally Weijl
Dzseki: H&M
Farmer: Pull&Bear
Cipő: Lacoste
Felső: H&M
Sál: F&F
Óra: S. Oliver
Táska: Abercrombie&Fitch

A képeket készítette : Jakal György

Kommentek