Diákstílus: Domi, 19 éves

A 19 éves, Domi, aki jelenleg a Vörösmarty Mihály Gimnázium diákja, 11 évig balettozott, imádja a művészeteket, a francia hangulatot, és természetesen Coco Chanel-t is, mint inspiráció! A jövőben mindenféleképpen a művészetekkel szeretne foglalkozni. Szeret elegánsan öltözködni, utazgatni, és fő úti célja, nem más, mint Párizs!

_MG_5495 Domi öltözéke romantikus hangulatot idéz bennünk. A szövetkabát alól kibúvó csipkeruha, fekete nejlonharisnyával és kényelmes, mégis divatos bőrcsizmával párosítva, egy igazi elegáns, mégis érzelmes lányt takar. Ez a táska a Reserved-ből pedig amellett, hogy praktikus, még fel is dobja összeállítását, miközben remekül harmonizál, mind a kabáttal, mind a csizmával.
_MG_5501 Domi ezzel a bohókás, cicafüles sapkával dobta fel kecses eleganciát tükröző öltözékét. Nekünk ez a lovagló sapkára emlékeztető cicafüles sapka a Zarából az egyik kedvenc elemünk öltözékéből!
_MG_5497 A kabátok rétegzése ebben a szezonban tört be a divatvilágba. Ha megfelelően párosítjuk a kabátokat és dzsekiket, mint, ahogy a képen is látjuk, akkor nem csak melegebb, de még érdekesebb öltözéket is felölthetünk. És a képen látható még a második kedvenc darabunk, az egyedi dizájner nyaklánc, Evuska-tól, ami nem mellesleg Domi egyik kedvenc kiegészítője is!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben ?

Régen a tánc töltötte ki a szabadidőm legnagyobb részét. 11 évig táncoltam, de tavaly előtt abbahagytam, mert nem maradt időm és energiám a tanulásra. Mostanában ha van pár óra szabadidőm akkor a barátommal vagyok. Persze sok sorozatot nézek és újabban a fotózással is ismerkedek. Néha egy-egy buli is belefér, természetesen.

Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani, esetleg van e valami, ami inspirálja az öltözködésedet, megjelenésedet?

Nagyon szeretek elegánsan öltözködni. Kedvenc színem a fekete vagy a fehér, illetve a fakó színek. Persze vannak napok, amikor jobban preferálom a bakancsot és a vastag, bő pulcsikat. Inspiráló erőnek egyértelműen a franciákat és Coco Chanelt mondanám. Néha a japán divat is előnyt élvez mostanában.

Mit nézel meg először egy emberen, aki szembejön veled?

Először az összhatást nézem meg. Aztán jöhet aprólékosan.  A színek érdekelnek általában, de legfontosabb hogy mennyire találja el az illető azt, ami neki való. Nem szeretem ha valaki nem látja mi előnytelen számára.

Mik a jövőbeli terveid ?

A jövőben mindenképp a művészetekkel és a design-nal szeretnék foglalkozni. Szívesen írnék újságba ezekről, vagy akár galériában is dolgoznék. Esetleg egyszerre mindkettő. Mindenesetre az utazgatás a terveim között szerepel. Legfőbb célom Párizs!

Kabát: Pull&Bear
Sapka: Zara
Csizma: Stradivarius
Táska: Reserved
Sál: New Yorker
Nyaklánc: Evuska

Fotós: Jakal György

 

Kommentek