Diákstílus: Dodo, 19 éves

Dodo, a Károlyi Mihály Gimnázium tanulója egy kedves, okos és nem utolsó sorban szép lány, aki szeret a társaság középpontjában lenni. Ezeket a tulajdonságokat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fiatal kora ellenére, Dodo 2015-ben Budapest Szépe lett. Ez azt is jelenti, hogy most hétvégén Budapestet képviselheti az Alpok Adria Szépségversenyen. Dodo életében azonban nem a szépségversenyek töltik be a legfontosabb szerepet, hanem a család, barátok és a sport. Hobbijai közé tartozik a díjlovaglás és a kondizás is.

Dodo összeállítása egyszerre divatos, nőies és kényelmes. A városban szaladgáláshoz és a hosszú iskolai napokhoz is remek választás, főleg az átmeneti időben. A bőr és puha szőrme kombinációja, ami látható a kardigánon, még mindig fénykorát éli, ahogy előző évben is. A meleg nyári napok előtt még érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy becsempésszük ezt a divatos darabot ruhatárunkba.

Diákstílus

Az összeállítás maga inkább egy letisztult vonalat követ, amelyet a kiegészítők dobnak fel. A különleges karkötő magára vonzza a tekintetet, a nyaklánc pedig egy kis hanyag eleganciát csempész Dodo összeállításba.

Diákstílus

Bár lassan már félretehetjük a csizmát, az átmeneti időszakban, a fázósabbaknak még ajánlott, hogy ezt hordják. A vádliig érő fekete csizma örök darab, de idén külön slágert jelentett a kombinált anyagok megjelenése mind lábbeliken mind ruhákon. Dodónak a kardigánján és a csizmáján is megfigyelhető ez a jelenség.

Diákstílus

1. Mivel foglalkozol legszívesebben szabadidődben?

Legszívesebben a családommal és a barátaimmal töltöm a szabadidőmet, de a sport is fontos szerepet tölt be az életemben. Heti háromszor járok díjlovaglás edzésre és rendszeresen járok konditerembe is.

2. Mennyire fontos számodra a megjelenés?

Mint ahogy a legtöbb nő és lány esetében, számomra is fontos a megjelenés. Szeretem jól érezni magamat a bőrömben, ugyanis ez szorosan összefügg a kisugárzásommal is.

3. Mit nézel meg először valakin, aki szembe jön veled?

Az arcot és a szemet. Az, hogy ki milyen ruhát hord sokkal kevésbé szokott érdekelni, mint az illető kisugárzása és tekintete.

Kardigán: Bershka
Body: Tally Weijl
Nadrág: Stradivarius
Csizma: Fraiche
Táska: Asia Center
Karkötő: Bijou Brigitte
Nyaklánc: Bijou Brigitte

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek