Diákstílus: Dávid, 18 éves

Mai diákstílus rovatunkban a Veres Pálné Gimnázium diákjával, a 18 éves Dáviddal ismerkedhettek meg, aki természetes profizmussal pózolt nekünk a kissé hűvös tavaszi reggelen. Dávid szereti a sportot, szeret focizni és mivel egy évig kint élt Texasban ezért az angollal sincs problémája. Közvetlen, nyitott személyiség, imád pörögni és minden őrültségben benne van!

_MG_9495 Ez az összeállítás tökéletes egy suliban eltöltött hétköznapra, vagy, ha csak simán leugrassz a srácokkal sörözni az este. A farmer-kabát még mindig befutó darab és a fehér v-nyakú pólóért meg megőrülnek a csajok, egyszerű és nagyszerű és még az óra is illik hozzá.
_MG_9498 A Vans cipő a fénykorát éli, úgy is mondhatnánk, a Vans az új Converse!
_MG_9499 Mint már korábban említettük egyszer minden fiú életében eljön az idő, amikor szüksége van egy, a stílusát tükröző órára. Szerintünk Dávid jól választott, amikor emelett a fehér Ice Watch mellett döntött.

Mit szoktál csinálni szabadidődben?

A szabadidőmet azzal töltöm, ami boldoggá tesz. Ez pedig a sport és a zene. A sport kis korom óta meghatározó szerepet játszik az életemben. Továbbá kedvelem a labdajátékokat, főként a focit. Játszani és nézni egyaránt. Hetente többször járok táncolni, mivel a hip-hop zene és tánc közel áll a szívemhez.

Hol szeretsz vásárolni?

Hétköznap inkább a kényelmes, sportos öltözéket részesítem előnyben. Fontos számomra az öltözékemhez illő cipő kiválasztása is. De akkor is jól érzem magam, ha alkalomhoz illően, inget és zakót kell viselnem. Az alkatom miatt könnyen találok magamnak divatos ruhákat bárhol. Szeretem a jó mínőségű, igényes, sportos, sportosan elegáns darabokat. Ezeket többnyire a Bershka illetve a H&M boltokból szerzem be. Kedvenc márkám az amerikai Hollister, amit itthon sajnos nehéz beszerezni. De attól sem riadok vissza, hogy egy különlegesebb ruhadarabot egy használtruha üzletben vásároljak meg.

Mennyire fontos számodra a külsőd ?

Arra törekszem, hogy a külsőm és a személyiségem harmonikus egységet alkossanak. A sport révén igyekszem jó formában tartani magam. A jó megjelenéshez a ruhán és a cipőn túl hozzá tartozik a helyesen megválasztott frizura, illat és kiegészítők is.

Póló: Intimissimi
Nadrág: H&M
Farmerdzseki: Bershka
Cipő: Vans
Óra: Ice watch
Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.