Diákstílus: Dávid, 17 éves

Dávid, a Karinthy Frigyes Gimnázium diákja mindig ügyel rá, hogy kitűnjön a tömegből. Fontos számára, hogy valakinek igazi egyénisége legyen. Szeret bulizni, filmezni és követi a divatot is. A sok party mellett pedig mindig kapható egy komoly beszélgetésre is. Legalábbis a barátai számára.

_MG_9427 Dávid megjelenését nagyban szokta befolyásolni a hangulata. Mai összeállítása arra utal, hogy szeretett volna egy kényelmesebb, pihenős napot tartani, amikor előadja a laza énjét. A terepmintás nadrág az idei szezon nagy slágere, persze ebből se mindegy, hogy milyet választunk, viszont Dávid döntésével mi is  egyetértünk!
_MG_9430 Ez a póló különösen elnyerte tetszésünket. Itt a példa rá, hogy mindig lehet találni egy-egy különelges figyelemfelhívó darabot, még akkor is, ha szeretnénk az egyszerűségre törekedni.
_MG_9431 Mint, ahogy már mondtuk a Vans cipők igen nagy népszerűségnek örvendnek mostanában a fiatalok körében. Dávid viszont itt is próbált eltérni az alap fekete- vagy pirostól, és inkább emelett a farmerszínű darab mellett döntött.

Hol szoktál vásárolni?

Leginkább a Bershka illetve a H&M termékeiből épül fel a ruhatáram, ott is törekszem a kicsit egyedibb darabok vásárlására.

Mire fordítasz a legnagyobb figyelmet a kinézetedben ? 

A kinézetemen legtöbbet a hajamon szoktam variálni, mindig azzal vagyok elfoglalva, elég nagy figyelmet fordítok rá.

Mennyire fontos számodra a külső ?

Mivel az első benyomásunk meghatározó minden kapcsolatban, így a jó kinézet rögtön elnyerheti mások szimpátiáját. Ilyen értelemben fontosnak tartom a kinézetet, habár tudom, hogy végül nem csak erről ítélnek meg.

Mik a jövőbeli terveid ?

Szeretnék a pénzügyi világ körül dolgozni a jövőben és ilyen irányban tovább tanulni. Most viszont csak a nyár lebeg a szemeim előtt, főkènt a nyaralás a haverokkal!

Nadrág: Bershka
Póló: Bershka
Cipő: Vans

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek