Diákstílus: Csilla, 17 éves

 A 17 éves Csilla, a Babits Mihály Gimnázium diákja. Imád vásárolni, szereti a letisztult darabokat és mindig gondosan odafigyel a kinézetére. Sok időt tölt barátaival és párjával, és egy jó erős kávéval mindig meg lehet hozni a jókedvét!

_MG_9543 Ezen az összeállításon valóban látszik, hogy Csilla nagyon gondosan odafigyel, hogy minden mindenhez passzoljon, semmi se lógjon ki a sorból. A csizma illik a táskához és a sál, felső, dzseki is hasonló árnyalatú. Az alakját is előnyösen kiemelik, így nekünk ez a szett egy 10-ből 10!
_MG_9545  Csilla, ezt a táskát Németországból kapta, a gyűrűt pedig az I am-ben vette. A nagy gyűrűk még mindig divatosak, főleg, ha ilyen különleges darabok, mint ez!
_MG_9549  A sál sem akármilyen! Arany szegecsekkel díszitett, amihez nem is lehetett volna jobb kiegészítőt váalsztani, mint ezt a kis szolid, aranyszínű Swarowski fülbevalót!

Hol szoktál vásárolni ?

Nagyon szeretek vásárolni, mint minden lány, de sajnos az iskolai kötelezettségek miatt nem igazán jut rá időm. Zara, Promod, Bershka, üzletekbe látogatok el leggyakrabban, és valahogy mindig sikerül megtalálnom a letisztultabb, kifinomultabb ruhadarabokat, kiegészítőket.

Mire szoktál a legnagyobb figyelmet fordítani a külsődön?

Leginkább a hajamra fordítok nagy figyelmet. Az elvékonyodott,töredezett végektől a falra tudok mászni!

Mit szoktál csinálni a szabadidődben ?

Szabadidőmet főleg a párommal és a barátaimmal töltöm. Sokat járunk kávézni, mert néha koffein nélkül azt sem tudom merre áll a fejem. Ráadásul a legideálisabb alkalom egy kiadós beszélgetésre.

Mik a jövőbeli terveid?

Mindenképp szeretnék egyetemre menni és lediplomázni. Kiskorom óta a jog érdekel. Mindig is szerettem volna segíteni az embereknek, hogy a konfliktusokat könnyebben megoldhassák. Ráadásul a kosztüm és a magassarkú is nagy hatással volt rám!

Csizma: Mustang
Nadrág: Bershka
Felső: H&M
Gyűrű: I am
Dzseki: Bershka
Fülbevaló: Swarowski

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek