Diákstílus: Csenge, 17 éves

Csenge a Veres Pálné Gimnázium diákja. Odafigyel a megjelenésére, szeret különleges darabokat hordani. Sokat sportol és gyakran találkozik a barátaival. Mindemellett mindig jut ideje egy kis művelődésre is!

_MG_9526 Csenge összeállításában a színes darabok kontrasztban vannak, mégis összhangban. A barna csizma még jelzi a hűvös időt számunkra, de már beköszöntött a tavasz, úgyhogy nyugodtan felkaphatunk egy szoknyát is, a már unalmas farmer helyett! Ez a királykék darab nagyon jó választás, mellyel minden tekintetet magunkra vonzhatunk. A különleges kiegészítők  pedig még fantasztikusabbá teszik Csenge szettjét!
_MG_9528 Ez a táska szinte minden szettet fel tud dobni és a pasztell színeknek ebben a szezonban is fontos szerep jut majd!
_MG_9530  A bal oldali dizájner gyűrű Csenge saját kreációja,  ez a nőies, különleges kis óra pedig a Bijou Bridget-ben szerezhető be, ami persze illik a csizmához is!

Mekkora figyelmet fordítasz a külsődre ?

Időtől és kedvtől függően változó. Van, hogy képes vagyok napokkal korábban kitalálni mit mivel hogyan veszek fel, de ha sietős a helyzet nem okoz gondot akár 15 perc alatt elkészülni (ez néha reggel nagyon hasznos tud lenni). Ugyanakkor fontos számomra a jó megjelenés, és szeretem az egyedi, feltűnő darabokat.

Hol szeretsz vásárolni ?

Nincsen kimondott kedvenc üzletem. Àltalában a H&M, Bershka és Stradivarius üzletekben vásárolok.

Mit szoktál csinálni a szabadidődben ?

Az előrehozott érettségi miatt sokat kell tanulnom mostanság, de ha tehetem a barátaimmal vagyok. Emellett pedig heti rendszeressèggel sportolok. Ha lehetősèg adódik szívesen megyek táncszínházba vagy időszakos kiállításokra.

Mi alapján ítéled meg az embereket ?

Amíg valakit nem ismerek, addig a külső alapjàn sajnos automatikusan kialakul bennem egy vélemény, de ez könnyen változik. És onnantól, hogy valakivel elkezdek beszélgetni a belső az ami számít, a többi már mellékes.

Csizma : Deichmann
Szoknya: Stradivarius
Top: New Yorker
Gyűrű: saját készítésű
Óra: Bijou Bridget 

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek