Diákstílus: Bruno, 17 éves

A 17 éves Bruno, amellett, hogy a Karinthy Frigyes Gimnázium IB tagozatának tanulója, aktív szervezőtagja a nagysikerű partysorozatnak, a F**K THE SYSTEM-nek. Bruno számára nagyon fontos a megjelenés, mind a munkában, mind a magánéletben. Ha arra van szükség, elegánsan jelenik meg, a mindennapokon pedig a laza, sportos stílust képviseli. Már a hobbijából is adódik, hogy imád bulizni, a barátaival lenni és ezek mellett természetesen a családja is fontos szerepet játszik életében.

_MG_5508 Bruno itt látható összeállítása egyszerre igényes és visszafogott. Bár a tél idén elég enyhére sikeredett, a meleg kabát és a sál elengedhetetlen kellékek a kissé csípős időben, ha a városban töltjük az estét. A kámzsasál idén sem került le a boltok polcairól, még mindig az elsők közt van, ha divatosan szeretnénk kinézni, miközben igyekszünk nem megfázni. A sötétkék Zara-s nadrág is remek választás, szűkített szárával párosítható mind elegáns, mind casual ruhadarabokkal.
photo (4) A fekete, fényes hatású, szintén Zara-s kabátot remekül feldobja ez a sál, és persze a férfi egyik legfontosabb kelléke, az óra. Brunón egy nagyon szép darabot láthatunk a Michael Kors-tól.
_MG_5517 Amikor hanyag elegánsan szeretnénk öltözködni, a legnehezebb dolgunk a cipővel van. Bruno viszont remekül megoldotta ezt a feladatot is! Nálunk 10-ből 10!

Mivel foglalkozol szabadidődben ?

A szabadidőmet teljes mértékben kitölti a hobbim és egyben hivatásom, a rendezvényszervezés. A F**K THE SYSTEM bulisorozat hármas szervezőbrigádjából én vagyok az egyik, és nagyrészt a marketing és PR feladatokat látom el, ami a bulival együtt növekszik, és egyre nagyobb felelősség.

Mennyire fontos számodra a megjelenés ?

Csakúgy, mint a munkámban, az én életemben is fontos szerepet játszik a kinézet és a megjelenés. Véleményem szerint rengeteget számít és rendkívüli módon befolyásolni tudja egy ember viselkedését az, hogy az első találkozáskor hogyan viselkedünk és nézünk ki. A további cselekedeteink is fontosak persze, de az már egyéniség kérdése.

Melyek a kedvenc üzleteid, ahol vásárolsz ?

Személy szerint a minimalista elegancia és a laza sportosság híve vagyok öltözködés terén. Az iskolán kívül a H&M-ben és főleg Zarában kapható elegánsabb cuccokban szeretek mászkálni és bulizni. Amikor pedig nem akarom elegánsra fogni a figurát akkor is általában a H&M és Zara párosnál maradok.

Mik a jövőbeli terveid?

Mivel édesapám Londonban él, a jövőben mindenképp ott szeretném folytatni tanulmányaimat, Marketing & Menedzsment szakon.

Kabát: Zara
Sál: H&M
Nadrág: Zara
Cipő: Zara
Óra: Michael Kors

Fotós: Jakal György

Kommentek