Diákstílus: Brigi, 21 éves

A 21 éves Brigi az egyetem mellett a  Fashion Feeds Me blog szerkesztője is. A blog neve igen találó, hiszen, ha ránézünk Brigire valóban láthatjuk, hogy mekkora életkedvvel vág neki minden napnak és mennyire harmonikussá teszi kisugárzását, hogy letisztult stílusához ilyen kedvesség és jókedv társul. Brigi egész lényéből sugárzik a divat és stílus iránti szeretet és ő az élő bizonyíték rá, hogy valóban befolyásolhatja kedvünket a kinézetünk, mintha valóban a divat iránti szeretete táplálná a fiatal blogger lányt. Brigi mindig odafigyel rá, hogy különlegesen, mégis letisztultan nézzen ki és hű legyen saját stílusához, legtöbb szettjét megtekinthetjük a blogján is, szórakoztató írásaival együtt.

_MG_6311 Mivel a márciusi tavasz még csalóka, Brigi összeállításában helyet kap a  lezser szürke pulcsi is, de babakék Dorothy Perkins topánkája és Ray Ban napszemüvege már jelzi, hogy bizony itt a jó idő! A balerinacipők valószínűleg örökre a tavasz slágerei maradnak, úgyhogy megéri beszerezni egy új darabot az idei szezonra is! A koptatott és szakadt nadrágok ízléses határokon belül és letisztult darabokkal párosítva szintén feldobhatják öltözékünket, ahogy Brigiét is.
_MG_6314 Fekete maxi táskák minden mennyiségben jöhetnek! Brigi a Zara-ból választott egyet ezúttal. Praktikus, ha valaki még iskolába jár, hiszen belefér minden, ami kell. De természetesen egy lány iskolán kívül is hordhatja, hiszen mindig van mit belerakni, igaz?
_MG_6318 A balerina cipő a tavasz hírnöke Brigi szettjében. Elegáns, kényelmes és szép egyben. Ha egész nap a városban szaladgálsz, akkor inkább ezt válaszd, mint egy bokatörő magassarkút!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Imádom az enteriőrt, millió képem van már az inspirációs mappámban, amikből majd ihletet szeretnék meríteni a saját lakásom berendezéséhez, és imádok új helyeket felfedezni, ahol rengeteg apró dekoráció van, amelyekkel bármit fel tudok dobni. Emellett a gasztronómia is a szívem csücske, anyukámmal van egy titkos receptfüzetünk, amibe a legfinomabb ételeket gyűjtjük, amiket az évek során tökélyre fejlesztettünk.Most pedig a fotózást szeretném elkezdeni tanulni!

Mióta foglalkozol blogírással? Mennyi időt töltesz vele általában? 

Most májusban lesz egyéves a blog, és rengeteg minden történt velem azóta. Sokat tanultam, egyre több embert van lehetőségem megismerni, akik óriási inspirációt nyújtanak, hogy folytassam tovább és semmi ne tántorítson el. Mindennap írok valamit, ha bejegyzés nincs is, de a blog Facebook oldalára valami apróságot mindig kiteszek, legyen akár egy jó reggelt üzenet egy csodás képpel, vagy egy kis helyzetjelentés arról, hol mit csinálok éppen.

Mire figyelsz oda leginkább a megjelenésedben?

Elsősorban arra, hogy olyat viseljek, amit magaménak érzek, ami kifejezi a stílusom. Szeretem a letisztultságot. Általában ez egy monokróm szett, amit valamelyik kiegészítőm tesz különlegessé, egy kalap, táska vagy cipő.

Mik a jövőbeli terveid?

A divatot nem csupán egy szakmának tartom, úgy gondolom ez egy életforma. Minden nap egy új kihívás, új feladatokkal. Nincs annál jobb dolog, mint amikor az ember hobbija a hivatása. Ezt mindenképpen szeretném magamra nézve is teljesíteni, hogy néhány év múlva egy elismert divatblog szerkesztőjeként, egy magazinnál vagy esetleg egy közismert divatmárka fashion managereként dolgozzak. Ezzel különböző formákat ölthetne a stílusom, amit megoszthatok másokkal. Legyen szó cikkekről, stylingról, vagy bármi másról, ahol megmutathatom magam.

Nadrág: Zara
Cipő: Dorothy Perkins
Pulóver: H&M
Ing: H&M
Napszemüveg: Ray Ban
Óra: Michael Kors
Táska: Zara

Fotós: Jakal György

 

Kommentek