Diákstílus: Barbi, 18 éves

 A 18 éves Barbi a Német Nemzetiségi Gimnázium diákja. Szenvedélye az éneklés és a dobolás és gyakori fellépései is vannak a Presso Band nevű zenekarral. Emellett szeret a Duna-parton sétálgatni vagy megnézni a moziban egy jó filmet.

_MG_7724 Barbi összeállítása egyszerűen tökéletes, igazi nyári jókedvet sugároz. A fehér alapon fekete hajszálcsíkos nadrág már eleve egy merészebb húzás, ezért felkelti a figyelmet. A barackszínű ing és a hozzáillő öv pedig színt visz a szettbe és feldobja azt.  Laza, mégis nőies, ami a legjobb választás a hétköznapokra.
_MG_7727 Barbi nagy figyelmet fordít a kiegészítőkre is. Az aranyozott ékszerek most  élik aranykorukat, úgyhogy szinte lehetetlen melléfogni velük. A horgonyos nyaklánc ezzel az összeállítással olyan érzést kelt bennünk, mintha Barbi épp egy Karib-tengeri utazásra készülne egy luxushajón, vagy csak szimplán vitorlázni menne.
_MG_7731 Ez az H&M-es maxi-táska remekül illik az összeállításhoz és még hasznos is, hiszen ebbe aztán tényleg minden belefér.Cipőben, Bari egy kényelmes lapos Vans mellett döntött, ami tökéletes a hétköznapokra, hiszen nem fárad el benne a lábunk olyan könnyen.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

A legnagyobb szenvedélyem az éneklés. A Presso Band nevű zenekarban énekelek, illetve néha dobolni is beülök. Régebben egy főképp lány saxisokból álló zenekarban doboltam, most már inkább az éneklés került előtérbe. Így hát a szabadidőm nagy részét kiteszik az énekórák, próbák, fellépések. De szívesen sétálgatok a Duna-parton vagy nézek meg egy jó filmet a moziban.

Hol szeretsz vásárolni?

A legegyszerűbb dolgom a helyi butikban (Frézia divat) van, itt ismernek, és tudják mit szeretek. Persze nem jelent gondot elütni egy plázában az időt…egyre jobban megkedveltem a ZARA-t például. A Sugarbird pedig már régóta nagy kedvencem.

Mennyire fontos számodra a megjelenés?

Fontos, főleg a színpadon. A hétköznapokban is szeretek jól kinézni, de a suliban nem viszem túlzásba a divatozást.

Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani?

Szeretem a laza stílust, nem reagálom túl a magassarkú kérdést. Legyen vagány, lehetőleg praktikus, de azért csinos, és több funkciós. Ne legyen se túl sportos, de se túl elegáns, valahol ott az arany középúton. Persze ha az alkalom megkívánja, bátran kicsípem magam.

Mit nézel meg először egy emberen, aki szembe jön veled?

Először az összhatást nézem és a stílusát próbálom meghatározni magamban. Ha pedig meg is szólal, akkor talán már könnyebben  tudok következtetést levonni.

Nadrág: Zara
Felső: Bershka
Blézer: New Yorker
Táska: H&M
Cipő: Vans
Nyaklánc: SIX
Karkötő: Bijou Brigitte
Öv: Bershka
Napszemüveg: Bijou Brigitte

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek