Diákstílus: Anna, 17 éves

Anna a Karinthy Frigyes Gimnázium diákja. Fontosak számára a barátai, akikkel rengeteg időt tölt el. Emellett imád olvasni és természetesen napi folytonossággal edz, ami csinos alakján is meglátszik. Megjelenésére nagyon odafigyel, szeret ápoltan megjelenni és a letisztult, egyszerű darabokat részesíti előnyben. Kisugárzásával és gyönyörű hosszú szőke hajkoronájával azonban így is magára vonja az utcán a figyelmet.

_MG_2328 Ezzel a gyönyörű babarózsaszín pamut felsővel, a magasított derekú nadrággal és magassarkú cipővel, Anna igazi Doktor Szöszis kinézetet ért el. A hosszú szőke hajhoz remekül illik ez a szép, nőies szín. A magasított derekú nadrágok, pedig optikailag nyújtják a lábat, ezért alacsonyabb embereknek igen előnyös.
_MG_2333 A letisztult összeállításhoz szolid kiegészítők is illenek. Ez a vékony szíjú óra nagyon jó választás, törékeny, nőies darab. A fekete gyűrű pedig egy kis különlegességet csempész az összhatásba. A gyöngyház színű körmök igényes megjelenést adnak a kezeknek. Nagyon fontos, hogy mindig szépek legyenek a körmeink, ugyanis ez az ápoltság egyik legfőbb jele.
_MG_2324 Ezt a picit magasított talpú cipőt játékosabbá teszi a pöttyös harisnya.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?

Szabadidőm jelentős részét a barátaimmal töltöm. Velük bármilyen program szórakoztató. Azonban, ha egyedül vagyok folyton olvasok valamit. Szeretem a klasszikusokat, de a kortársak közül is akadnak kedvencek. Persze nem marad el a napi rendszerességű torna vagy futás sem.

Mi alapján szoktad megítélni az embereket?

Nem szokásom ítélkezni mások felett. Megpróbálok nyitott és barátságos lenni, azonban, ha ez nem kölcsönös, nem erőltetem a kapcsolatot.

Mik a jövőbeli terveid?

A kedvenc tantárgyaim a biosz, fizika és a magyar. Az irodalommal később csak hobbi szinten, azonban a természettudományokkal komolyabban szeretnék majd foglalkozni.

Felső: Next
Nadrág: H&M
Óra: Promod
Gyűrű: H&M

Képeket Készítette: Jakal György

Kommentek