Diákstílus: Angi, 17 éves

Mai kiválasztottunk Angi, akinek élete forgószínpad szerűen zajlik. Szülei táncosok és koreográfusok, így nem csoda, hogy Angi is részt vesz a színház és a tánc világában egészen kicsi kora óta. Ez kecses, nőies alakján is meglátszik. Ő aztán tényleg karban tartja testét-lelkét. A 17 éves Karinthys diák beszél németül és angolul is a magyar mellett, fantasztikusan játszik klasszikus gitáron, igazi tánctehetség és mindezek mellett még a kinézetére is mindig odafigyel. Érdemes tanulni tőle!

_MG_9468 Ez az összeállítás valóban kiemeli Angi nőies énjét. A fekete cicanadrágot és a fekete fényes hatású felsőt feldobja ez a bézs kötött kardigán, ami igazán különlegessé teszi a megjelenést. A pontot az i-re, pedig a fekete magastalpú cipő teszi fel, ami még kecsesebbé teszi az összhatást.
_MG_9463  A felső szép esése megragadja figyelmünket, de érdemes egy pillantást vetnünk Angi nyakláncára is, amely tökéletesen harmonizál kardigánjával.
angi cipo  Ez az egyszerű mégis nagyszerű cipő szinte minden összeállításhoz jól állhat.

 

Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani ?

Szeretem az elegánsabb darabokat, amiben nőnek érzem magam, de néha kellenek olyan kényelmesebb napok is, amiken kicsit lazábban öltözködöm.

Mivel foglalkozol a szabadidődben ?

Ha rám jön a mehetnék akkor szeretek színházba járni, koncerteken részt venni, találkozni a barátaimmal, de sokszor csak ahhoz van kedvem hogy otthon üldögéljek és filmezzek a barátommal, vagy rajzoljak, olvassak, gitározzak.

Véleményed szerint a tánc befolyással van a megjelenésedre, vagy akár a viselkedésedre?

A tánc miatt érzem jól magam a bőrömben, és szerintem nagyon fontos, ezért pozitív vagy figyelemfelkeltő egy lány kisugárzása. Ez a fajta magabiztosság az öltözködésemben is megmutatkozik.
Igazából a tánc kapcsol a művészet világához, ahol igazán jól érzem magam. 

Fekete felső: H&M

Cipő: Humanic

Ékszerek: Claire’s

Fotókat készítette:  Jakal György

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.