Diákstílus: Alex, 19 éves

 Alex az ELTE kommunikáció és médiatudomány szakára jár. Nem egy otthonülő típus, szeret sok időt tölteni a barátaival. Öltözködésére nagy figyelmet fordít, fontos számára a megjelenés, és ezért soha nem hagyja el úgy a házat, hogy nem elégedett kinézetével. A jövőben újságírással szeretne foglalkozni, az oldalon is olvashatjátok cikkeit, főleg a BoysZone rovatban!

 _MG_7713 Alex az élő példa rá, hogyha valaki nem szeret sok színt magára aggatni, akkor is lehet izgalmas és érdekes az összeállítása. A csíkos trikó az idei nyáron is hódít és tényleg mindenkinek jól áll, arról nem is beszélve, hogy kényelmes viselet a hőségben. A szürke csőnadrág remekül harmonizál a szürke árnyalatos felsővel, a kardigán, bakancs és táska pedig tökéletesen eltalált kiegészítő elemei az összeállításnak.
 _MG_7717 Ez a különleges univerzumos hátizsák feldobja Alex összeállítását és megragadja a tekintetet. Egy  igazán egyedi darab, amellyel valószínűleg nem fog szembetalálkozni minden sarkon.
 _MG_7721 Alex bakancsa az idei tél nagy slágerét, a military style-t hivatott bemutatni. Azonban a mostani nagy hőségben inkább ajánlott leváltani egy könnyedebb lábbelire, hacsak nem akarunk valóban szolidaritást vállalni az ebben szenvedő katonákkal.

Mit szeretsz csinálni szabadidőben?

Alapvetően nem szeretek otthon ülni, főleg azóta, hogy lehetőségem adódott Budapestre költözni. Az időm nagy részét a barátaimmal töltöm, szinte minden nap megejtünk egy-egy sétát, vagy leülünk egy kávéra, sörre délutánonként. Ha valamilyen okból a négy fal között maradok, legtöbbször olvasok vagy filmeket nézek, viszonylag rendszeresen követek néhány divatblogot, vagy internetes magazint.

Milyen stílusú ruhákat szeretsz hordani?

A ruháim kiválasztásakor – vagy újak vásárlásakor – elsősorban azt tartom fontosnak, hogy a legtöbb darabot fel tudjam venni egymással (mivel nem sok színt szeretek magamon látni, ezzel nincs túl nagy problémám). Az egyszerű dolgokat kedvelem, amiket fel lehet dobni egy-egy különlegesebb kiegészítővel, de mindig figyelek arra, hogy ne vigyem túlzásba. Leginkább basic darabokat variálok, a legfontosabb az, hogy az összhatás megfelelő legyen, és jól érezzem benne magam. Sosem indulok el úgy otthonról, hogy bizonytalan vagyok egy összeállítással kapcsolatban.

Mennyire fontos számodra a megjelenés?

A megjelenést nagyon fontosnak tartom, és úgy gondolom, hogy ezzel kapcsolatban nagyon sokan így gondolkodnak. Nem minden esetben ítélek a külső alapján, de szívesebben állok szóba olyan emberekkel, akiknek tetszik a stílusa. Azt vallom, hogy az öltözködés az önkifejezés egyik legfontosabb módja – ha valaki törődik azzal, hogy hogyan lép az utcára, és jól érzi magát a bőrében, azzal sokkal többet mondhat el magáról szavak nélkül is, mint egy néhány mondatos bemutatkozás során. Természetesen akkor is beszédes a megjelenés, ha egy adott személy nem (vagy csak minimálisan) törődik vele – ennek viszont nem feltétlenül pozitív az üzenete.

Mik a jövőbeli terveid?

A jövőben újságírással szeretnék foglalkozni, bár ezen belül még nem tudok teljes bizonyossággal megnevezni egy területet, ahol el szeretnék helyezkedni. Egyelőre a divatújságírás felé húz a szívem, de semmiképp nem akarok konkrét jövőképet alkotni anélkül, hogy több műfajban is próbára tenném a képességeim.

Kardigán: H&M
Trikó: H&M
Nadrág: H&M
Bakancs: Jajcica
Táska: Retro

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek