Diákstílus: Ágnes, 19 éves

Ági a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jog- és államtudományi karán hallgató. Megjelenésére nagyon odafigyel, számára mindig fontos, hogy a legjobb oldalát mutassa. Szeret nőiesen öltözködni és nagy hangsúlyt fektet a kiegészítőkre is. Ági életében nagyon fontos szerepet játszik a sport, ugyanis 12 évig versenyszerűen tornászott. Természetesen a tökéletes kinézet elkészítése mellett mindig jut ideje a barátokra és a sulira is!

_MG_2426 Ági összeállítása annyira tökéletes, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. A piros clutch és a hozzá illő cipő nagyon feldobja a fekete szettet. Ugyanakkor a sötét darabok is tökéletesen vannak kiválasztva. A bőrdzseki és az alóla kivillanó fekete-fehér csíkos ing nagyon jól passzol Ágihoz, a magas sarkú és a szűk nadrág pedig kiemeli tökéletes alakját.
_MG_2432 Ezt a piros kis szegecselt táskát, akár buliba is magaddal viheted, de az utcára is tökéletes. A legfontosabb dolgok, mint pénztárca, telefon, smink simán beleférnek és talán nem is kell benne annyit keresgélni, mint a hőn szeretett maxi táskáinkban. A karkötők, gyűrűk és a fekete körömlakk kicsit vadabb stílust kölcsönöznek viselőjüknek és illenek a táskához is. Biztos oda vonzza mindenki tekintetét, ha ilyen gyönyörű bizsukkal dobod fel a kezedet!
_MG_2434 Ennél az Office Shoes-os platformos magas sarkúnál szexisebb cipőt nem is választhatott volna Ági. Mi nekünk ez a hét kedvence!

Mit szoktál csinálni szabadidődben?

Az egyetem mellett nem sok szabadidőm van, de minden percet kihasználok, hogy a barátaimmal legyek, vagy sportoljak. A sport fontos szerepet tölt be az életemben. 12 évig tornásztam versenyszerűen, 2 éve hagytam abba, azóta konditerembe, nyáron futni járok, vagy néha kipróbálok új sportokat kíváncsiságból. Mozgás nélkül el sem tudnám képzelni az életem.

Hol szeretsz vásárolni?

A legtöbbet az Inditex üzletekben ( Zara, Stradivarius, Bershka.. ) szoktam vásárolni, nincs kedvencem, mindegyiket szeretem, mindig a kollekciótól függ, hogy épp melyik üzlet kínálata tetszik jobban.  A bevásárló központok helyett, inkább a Váci utcát szeretem jobban, mert nagyon tetszik  az utca hangulata, a közeg,  a házak stílusa. Imádom a város nyüzsgő forgatagát, számomra ez nyújt kikapcsolódást.

Mire figyelsz oda legjobban a kinézeteden?

Szeretem ha minden stimmel rajtam! Fontos számomra, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és ezt sugározzam a külvilágnak is. Nem szeretek kapkodni a készülődésben, inkább másból csípek le egy kis időt, de legyek összhangban magammal. Sok időt fordítok arra, hogy sminkeljek, megcsináljam a hajam, és abban a ruhában induljak el otthonról, amiben aznap jól érzem magam. Sajnos emiatt sokszor késésben vagyok. Sokat sportolok, ezért az is fontos, hogy a testemmel mindig elégedett legyek.

Mi alapján ítéled meg az embereket?

Fontos számomra az első benyomás, de nem ítélkezek ez alapján.  Többször is előfordult régebben, hogy  külső alapján ítéltem meg embereket,  és ahogy megismertem őket nagyon pozitívan csalódtam bennük. Ezért úgy gondolom fontos megismerni a másikat, mielőtt bármi véleményt alkotnánk a külső alapján.  Sokan nem engedhetik maguknak a márkás ruhákat, de attól még ugyanolyan értékes emberek.

Nadrág: Pull&Bear
Dzseki: Bershka
Ing: H&M
Cipő: Office Shoes
Táska: Stradivarius
Karkötő: H&M
Gyűrű: Yves Saint Laurent

Képeket készítette: Jakal György

Kommentek