Diákstílus: Eszti 19 éves

Eszti igazi partizós lány, aki imádja a nyüzsgést és kiélvezi az élet minden pillanatát. Jelenleg hostessként dolgozik, ami saját belátása szerint a legmegfelelőbb munka számára, hiszen szeret emberekkel foglalkozni, ismerkedni és sürögni-forogni a forgatagban. Szabadideje nagy részét a barátaival tölti, mivel nagyon fontos részét képezik életének. Öltözködési stílusát illetően, Eszti a csajos vonalat követi, mindig sikerül eltalálnia a megfelelő alkalomhoz illő összeállítást, ha kell elegánsabb, máskor lazább szettet állít össze magának, és arra is figyel, hogy mindeközben divatos maradjon.

Eszti stílusEsztivel még egy melegebb napon találkoztunk a Margitszigeten, amikor sikerült lekapnunk ebben az igazi laza, csajos összeállításban. Mind tudjuk, hogy a farmer short sosem megy ki a divatból, azért pedig külön plusz pont jár, hogy a cipő harmonizál a felsővel. A pink  top egy tökéletes darab, amely feldobja az egész összeállítást, fodros kialakításával és élénk színével. Az egyszerű fekete maxi táskával pedig biztosra ment, hiszen ezzel a darabbal szinte lehetetlen mellé lőni, a legtöbb városi összeállításhoz illik, és egy lánynak mindig szüksége van ennyi cuccra! Mindent összevetve, Esztinek sikerült egy tízből tízes nyárias szettet összeállítania!

Nike sportcipő

A Nike sportcipők mostanában élik fénykorukat. Bizonyára mind emlékeztek arra az időre, amikor gáz volt sportcipőt hordani…ennek szerencsére vége! Hiszen fantasztikus városi vagy sulis viselet lehet, mivel kényelmes és egyben divatos is. Eszti cipője igazán belopta magát a szívünkbe, fantasztikus rikító színe miatt, amely felkelti mindenki figyelmét és feldob bármilyen összeállítást!

_MG_0240Szerencsére még szeptemberben is vannak napos délutánok, amikor jól jön a napszemüveg. Eszti emellett a Ray Ban pilóta szemüveg mellett döntött, és nagyon jól tette, hiszen remekül áll neki és divatos darab is. A színátmenetért külön plusz pont jár! Mindenkinek ajánljuk a Ray Ban darabokat, szinte minden arcformához jól áll!

Mennyire fontos számodra a megjelenés?

A megjelenés számomra nagyon fontos. Mindig szeretek az alkalomnak megfelelően felöltözni, inkább a csajosabb, csinos vonalon öltözködöm. A sportos öltözködés messze áll tőlem, kivétel a Nike cipők, mint a képen is látható, őket nagyon szeretem!

Mit nézel meg először egy emberen?

Először az összképet nézem meg, ha az stimmel jöhet a többi. Fontosnak tartom, hogy adjon magára és az öltözékére az adott ember, illetve az apró dolgok is sokat tudnak dobni , mint például egy szépen ápolt köröm.

Mivel töltötted a nyaradat?

Nyáron általában rengeteg időt töltök a Balatonon, amit ilyenkor a második otthonomnak tekintek. Egyik fő eseménye a nyaramnak, a Balaton Sound volt idén már harmadik éve, amit nagyon vártam és ezúttal sem csalódtam benne. Nem csak lustálkodtam, hanem természetesen dolgoztam is a nyáron, emellett ellátogattam Svájcba is, ugyanis anyukám kint él.

Felső: Tally Weijl
Short: Zara
Cipő: Nike
Szemüveg: Ray Ban

Fotós: Jakal György

Kommentek