Csobbanj velünk a tavaszba!

Igen, még csak 5 fok van, és esik az eső. Nem, még nem kell a napszemüveg, mert nem süt a nap, de a tavasz szó hallatán minden valamire való fesztivállakó előbújik téli álmából és bemelegítésképpen hetente elmegy egy koncertre, hogy nyárra újra önmaga legyen. Ha Te is a Sziget bérletedre spórolsz egész évben, akkor biztos tetszeni fognak a néhai Gödör helyén álló Akvárium Klub eheti és jövő heti finomságai!

The+Carbonfools

Április 5. (péntek) 21.00
The Carbonfools
A Carbonfools egy energikus, sokszínű banda, akik pár éve a Szigeten debütáltak. Ha elmész egy koncertjükre, biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részed! Stílusuk egyértelműen nem  behatárolható, hiszen a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyaránt megjelennek a dalaikban, így elég színes a rajongótáboruk. A tavaszi turné menüje a „Carbonsweet” névre hallgató, tavaly novemberben megjelent albumból  kerül ki.

Jegyárak:
Elővétel: 1800 Ft
Helyszínen: 2200 Ft
www.facebook.com/events

Untitled-1

Április 12. (péntek)  21.00
Péterfy Bori & Love Band
A ’97-ben alakult, majd 2007-ben feloszlott Amorf Ördögök énekesnőjének – Péterfy Borinak – jelenlegi zenekara hatodik születésnapját ünnepli idén áprilisban az Akváriumban. A Carbonfoolshoz és a Magashegyi Undergroundhoz hasonlóan ők is nagy rajongótáborral büszkélkedhetnek, hiszen a hazai médiában gyakran találkozhatunk dalaikkal. Ugyan a zenekar nem nyilatkozott arról, hogy mire is számíthat a közönség. A jövő pénteki koncerten, azonban elég valószínű, hogy a nemrég „Fehér éjszakák” névvel megjelent albumukból fognak főként csemegézni. Illetve abban is biztosak lehetünk, hogy a mindenki számára jól ismert „Hajolj bele a hajamba” és „Ópium” is el fog hangzani.

Jegyárak:
Elővétel: 1700 Ft
Helyszínen: 2200 Ft
www.facebook.com/events

magash  Április 13. (szombat)
Magashegyi Underground„Tegnapután” lemezbemutató koncert. A 2007-ben alakult brigád a hazai fesztiválok állandó résztvevoje, nem véletlen, hiszen egyedi hangzásviláguk sokakat elso hallásra megfog. „Az album a zenekar eddigi életmuvéhez képest is sokszínu lesz, hiszen az elektronikus zene modern hangszínei és az amerikai neofolk hatásai ugyanúgy megtalálhatók lesznek az új anyag hangszerelésében. Ugyanakkor az elmúlt másfél év szimfonikus fellépéseinek hangzása óhatatlanul beleivódott a fülünkbe. Ezért ez a hangulat tetten érheto lesz az új album néhány dalában is. Emellett szerettük volna az élményt is felidézni, ezért a februári MÜPA-koncertünk anyagából egyórás felvétel készült, ami az új lemez DVD-mellékleteként jelenik meg” – nyilatkozta a zenekar énekesnoje, Bocskor Bíborka.
Jegyárak:
Elovétel: 1300 Ft
Helyszínen: 1600 Ft
www.facebook.com/events

Elérhetőségek:
cím:  1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 14.
 www.facebook.com/akvariumklub

Kommentek