Budapest Essentials – Éld át a Várost!

/You can read this article in English here/
Szeretett fővárosunk már nem egyszer nyerte el a legbulisabb város címet, így nem meglepő, hogy megszületett a Budapest Essentials ötlete. De miről is beszélünk?

_DAE6755_BWA Budapest Essentials életérzés, amely segít kihozni gyönyörű fővárosunk esszenciáját, leggyönyörűbb, legízletesebb, legszórakoztatóbb hozzátevőit összegyűjtve kínálja a legminőségibb szórakozást a város lakóinak és a külföldieknek is! A 4 napos fesztivál(05.29-06.01.) egyszerre fedi fel Budapest egyedülálló látványosságait, ízletes bisztróit és szórakoztató, divatos klubjait, üzleteit. Ebben a 4 napban a város legkiválóbb helyei nem egymással versengenek, hanem mind összefognak egy közös célért, ami nem más mint, hogy Budapest közönsége fantasztikus élményekben részesülhessen!

A fesztiválon részt vesz 13 klub, több mint 50 fellépővel, emellett városi túrák, séták vásárok várnak rátok, és rengeteg gasztronómiai élményben lehet részetek kedvezményesen. Éttermek, bisztrók, kávézók és Streetfood pontok is a rendelkezésetekre állnak, hogy megtömjétek hasatokat a fesztivál alatt. Mit kell ehhez tennetek ? Mindössze egy 4 napos bérletet kell vennetek és máris birtokotokban lesz a karszalag, mellyel bejuthattok az eseményekre és részesülhettek a gasztro kedvezményekben. Emellett special programok is várnak rátok, melyek közül egyet választhattok, amelyre ingyenesen bejuthattok. Ide tartozik az Állatkert, a Hop On-Hop Off, gyógyfürdők és strandok, a tűzfaltúra és még sok más érdekesség, amikről előzetes információkat olvashattok májusi cikkeinkben.

BPES2Azt hitted ennél jobban már nem ismerheted a városod? Tévedsz! Itt az ideje, hogy 4 napra egy turista bőrébe bújj és felfedezd, átérezd Budapestet, megismerd olyan mélyen, ahogy eddig még sose tetted. Utaztál már hop-on-hop-off buszon? Vagy azt hitted az csak a külföldieknek van? Tudod mi az a tűzfaltúra? Hány streetfood ponton jártál már? Ha a válaszaid ezekre a kérdésekre nem túl pozitívak, akkor itt a lehetőség rá, hogy pótolj és végigpartizd a várost 4 teljes napon keresztül!
05.29 – 06.01 között!

A Classy.hu pedig segít nektek abban, hogy sikerüljön eldöntenetek, hogy hogyan is osztjátok be ezt a 4 napot! Folyamatos cikkekkel várunk titeket májusban, amelyekben megismertetünk bennetek a Budapest Essentials helyeivel és programajánlataival.

Jegyárak:

Earlybird Bérlet 9 900 Ft
(04.28-05.11)
Belépés minden koncertre, bulira, városi programra. Kedvezmény minden gasztro partnernél. Ingyenes belépés EGY Special programra.

Elővételes Bérlet 16500 Ft
(05.12.-05.25.)
Belépés minden koncertre, bulira, városi programra. Kedvezmény minden gasztro partnernél. Ingyenes belépés KETTŐ Special programra.

Helyszíni Bérlet 21 000 Ft
(05.26-tól)
Belépés minden koncertre, bulira, városi programra. Kedvezmény minden gasztro partnernél. Ingyenes belépés KETTŐ Special programra.

További információt találtok későbbi cikkeinkben, amelyeket a BPES rovatfül alatt találhattok, vagy a Budapest Essentials Honlapján és Facebook oldalán.

PastedGraphic-12

Kommentek