Briós, avagy minden, amit el tudsz képzelni

Most, hogy eljött az ősz és nincsen 40 fok, hogy ne lehessen fél óránál többet kibírni a napon, eljött az ideje a jó nagy sétáknak a szabadban! Habár most épp rossz idő van, egy kis szerencsével jövő héten már lehet különböző programokat tervezni/ szervezni.

image (4)A nyár utolsó heteiben látogattam el a Briósba és egyből az jutott az eszembe, hogy ide még vissza kell térnem ősszel, egy jó kis szombat délután.  Ahogy leültünk a teraszon egy asztalhoz egyből megfogott a hely. A felszolgálók nagyon kedvesek és segítőkészek, a betérőket pedig rengeteg ínyencséggel várják. Elsőre egy gyömbéres szörpre esett a választásom, amit még sehol se láttam, úgyhogy muszáj volt kipróbálnom. A felszolgáló figyelmeztetett, hogy nagyon intenzív és csípős az íze, de nem hagyhattam ki. Bevallom nem lett a kedvencem, de az, hogy külön figyelmeztettek, hogy nem egy átlagos dologra számítsak, nagyon pozitív első benyomást tett rám. Később megkóstoltam a fekete-ribizlis és a bodzás házi szörpjüket is, ami mennyei volt az aranyos kis flamingós poharakban.

image (2)Habár kezd hűvösebbre fordulni az idő, még mindig nem vetem meg a csodás limonádékat. A Briósban többféle ízesítésből választhatsz és leszögezhetem, hogy itt sem tudok semmi kivetnivalót mondani. A kávékínálatuk megdöbbentően széleskörű, 17 kávé közül lehet választani! Télen egy karácsonyozás alkalmával, mindenképpen kipróbálom a mézeskalácsos lattét is, ami még így leírva is nagyon kecsegtető.

Azon felül, hogy rengeteg ital, tea és kávé közül lehet szemezgetni, az ételkínálat sem utolsó. Vannak reggelik, főételek, saláták és édességek. Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, de a többi asztalnál nagy élvezettel fogyasztottak a vendégek, úgyhogy nem hiszem, hogy bármi turpisság lenne a dologban. Hasonló különleges finomságokra számíthatunk, bármit is rendelünk.

Az egyetlen, amit sajnálok, hogy nem járhatok ide minden nap, mert elég hamar anyagi csődbe jutnék, mivel nem pont diákbarát árakra vannak berendezkedve, ami érthető is a széles kínálat, remek ételek és italok, valamint az elhelyezkedése miatt.

imageMégis azt mondom, hogy egy hétvégi kikapcsolódásra, mondjuk egy nagy margitszigeti séta után, remek lehetőség egy kis pihenésre és kulináris élményekre barátokkal, szerelmespárként, vagy akár családosan is. Amiért megint csak egy újabb hatalmas piros pont jár, mivel a mosdóba még magasítót is raktak, hogy a kicsik is gond nélkül felérjék a csapot, ami egy nagyon kedves gesztus tőlük és hűen mutatja, hogy mennyire odafigyelnek a vendégekre.

Mindent összevetve kijelenthetjük, hogy nagyon megéri ide betérni és biztosan elégedetten fogunk távozni, bármit is fogyasztunk! Egy kis szerencsével pedig összefuthattok egy kávéra Nagy Ervinnel is.

Hangulat: 90% Barátságos, családias

Választék: 100% Széleskörű, minden igényt kielégítő

Minőség: 100% Remek alapanyagok, finom ízek

Árak: 75% Nem épp diákbarát, de alaklom adtán megfizethető

Online: 100% Facebook és weboldal is van, ahol minden fontos információ könnyen megtalálható és a teljes étel- és itallap is megtekinthető

Szórakozás: 90% Minden adott, hogy az ember jól érezze magát

Összesen: 90% Nagyon jó hely, kedves dolgozók, könnyen megközelíthető, széles választék és látszik, hogy nagyon fontos számukra, hogy minden vendég elégedetten távozzon.

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 16.

Online: www.brioskavezo.hu/

                www.facebook.com/brioskavezo?fref=ts

Kommentek