Black Sheep Pub

Az Akácfa utca elején, még mielőtt elérnénk magát a nagy és híres Akácfa Sörözőt, ott bujkál egy szerény Black Sheep névre hallgató kis pub. Legelőször akkor vetett be engem oda a sors, amikor úgy indultunk nagyobb társasággal bulizni szombat este, hogy nem gondoskodtunk foglalásról. Izgalmas játék ez, de lehetőleg ti ne tegyetek ilyet, mert nem mindig sül el ilyen szerencsésen.

 Hogy miért is volt szerencsés? A Black Sheep sok tekintetben felülmúlja a VII. kerület kocsmáinak nagy részét. Amikor beléptünk, szívmelengető érzés volt, hogy nem volt büdös, sőt még a tipikus kocsma szag sem volt igazán jellemző a helyre, volt benne valami kellemes, stílusos… Maga a látvány világ is nagyon stílusos. Kicsit elegáns, kicsit minimál. A legtöbb kocsmával ellentétben, aki ezt berendezte, nem egy lelkes amatőr volt, hanem egy hozzáértő profi.

263277_192376950907590_1779356762_nAz említett esztétikai okokból az egész kocsma légköre barátságos  – ehhez járul még hozzá a pultos lány kedvessége, és az ő elhanyagolhatatlan szépsége.  Világos tér, bőr díványok, fekete-fehér és élénk neon színek kombinációja. A galérián kényelmes boxokban foglalhatunk helyet. Van közvetítés, és többször felajánlották, hogy rakhatunk be zenét.

Igen ám, de 2013-ban egy fiatal számára azért sajnos nem ezek a motiváló faktorok, hanem az adott kocsma árpozicionálása, amikor beléptünk ilyen tekintetben nem kecsegtetett sok jóval a hely, lévén itt minden nagyon csinos. Félve léptünk a pulthoz, ahol is remegve egy sört kértem – nem volt szemmel látható helyen kiírva az ára, ezért csak reménykedtem, hogy nem fog rámenni  a félhavi fizetésem. És ekkor jött a megnyugvás. 330 forint egy korsó sör. Ahogy elmélyültem a kezembe nyomott itallapban, olyan alacsony árakkal szembesültem, hogy öröm volt nézni. Megismerve a Black Sheep promócióját egyértelmű, elsősorban diákoknak szól a hely.

309522_192376967574255_1312047761_nÉs ha már promóció, zárásként hozzáteszem, hogy a Black Sheep is a legjobbkocsma.hu franchise egyik “terméke”. Érdekes ugyanakkor, hogy csak pár méterre van az Akácfától – ami e franchise-nak talán leghíresebb tagja. Talán ennek is köszönhető, hogy nincs nagy tömegnyomor a Black Sheepben, mindig van egy-két ember, de úgy áll ott, mint egy felfedezésre váró kis sziget. Ezt a szigetet érdemes is felfedezni. Amikor ott ültem a sörömmel és a Jageremmel, az volt az első gondolatom  – eszembe jutott egy korábbi cikkem – na ide bizony nyugodt szívvel elhoznék bárkit randizni.

Legolcsóbb sör:                               Arany Ászok      330 Ft                  (Aranypéntek:  200 Ft)

Akciók:                                Jagermeister, Finlandia, Ballentines                       290 Ft

Hangulat 90% Stílusos galériás kocsma
Választék 90% Minden van az igazi ritkaságokon kívül
Minőség 90% Hiába akciós néhány termék, nem vizezett
Nyitva tartás 100% 10-től Hajnal 4-ig nyitva, ha zárva van, amúgy se igyál.
Árak 100% Aranypéntek és folyamatos akciók
Online 100% Minden fontos info a neten+ Facebook oldal
Szórakozás 80% temérdek hely a közelben, helyszínen viszont nincs, csak TV
Összesen 93% Akár egész estés szórakozás, nagyobb társasággal is

www.legjobbkocsma.hu/pub/itallap/blacksheep

www.facebook.com/BlaackSheepPub

 

 

Kommentek