Apple-őrültek figyelem!

Már megvan az összes Apple gadget-ed az iPhone-tól kezdve, az iPodon keresztül az iPad-ig  és nem tudod mire gyűjts legközelebb, vagy mit kérj a szülinapodra, esetleg a jó jegyeidért cserébe?

Teli van az iPodod a legjobb zenékkel és szeretnéd megmutatni az összes barátodnak és esetleg még a szomszédoknak is, a hétvégi házibuliban? Mindegy milyen okból, ha Apple rajongó vagy, akkor a DK-KP95 biztos téged is érdekelni fog!

A DK-KP95 egy új mikrohifirendszer a Sharp bemutatásában. Nemcsak kiemelkedő hangminőséget nyújt AirPlay funkciójának köszönhetően, hanem külseje is letisztult , ami szintén nem utolsó szempont, tekintve, hogy a szobádban fog dübörögni belőle a zene éjjel nappal. Persze csak, ha olyan zeneőrült vagy, mint az Y-generáció legtöbb tagja.

Az AirPlay funkció lehetővé teszi, hogy külön router nélkül tudd lejátszani a zenét iPhone-odról, vagy más Apple termékedről. A DLNA-t is támogatja, így az otthoni PC-ről is elérheted a zenéidet.

A különlegessége, hogy külön CD lejátszóval is rendelkezik, ami az elején lévő elcsúsztatható lapok mögött található.

Az Apple eszközöket a tetején található dokkhoz csatlakoztathatod, de külön USB kábelre is rákötheted és így közben még az akkumulátora is töltődik. Az USB kábelre egyébként bármilyen más mp3 lejátszót is csatlakoztathatsz. 50 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ugyanakkor készenléti állapotban csak 4 wattot fogyaszt. Továbbá, egy akár 40 ráidóállomást megjegyző FM/AM RDS tuner is jár hozzá. Számomra legkedvesebb tulajdonsága mégis az automatikus kikapcsolási mód, vagyis, hogy 15 perc után a készülék magától kikapcsolódik, amennyiben nem kap jelet.

Ha már égsz a vágytól, hogy legyen egy  DK-KP95-öd, akkor már megtalálod  a boltokban 249 euróért.

forrás:  http://kutyu.hu/cikk/93026

Kommentek

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.