Anyák Napja – Ajándékötletek

Közeleg az Anyák Napja, pontosabban most vasárnapra várható! Bár már óvodás korunktól kezdve nevelték belénk az Anyák Napja szellemét, talán gimnazista vagy egyetemista korukra már elfelejtették páran és hajlamosak elintézni az egészet egy virággal és egy gyors köszöntéssel. Az egésznek a lényege viszont nem ez. Ha szüleink is csak ennyit tettek volna értünk, akkor bizony nehéz gyermekkorunk lett volna. Mindenesetre, akár szokásoddá vált, hogy meglepd anyukádat és kényeztesd ezen a napon, akár nem, ebben az évben segítünk nektek pár tanáccsal, hogy mivel is ajándékozhatod meg őt ezen a napon.

Először a kevésbé tárgyilagos dolgokkal kezdeném és a saját kezűleg elkészíthető ajándékokkal, hiszen nem pont a tárgyakról kell, hogy szóljon ez az ünnep. A későbbiekben természetesen azok is kapnak pár ötletet, akiknek nincs idejük vagy tehetségük ezek elkészítéséhez.

breakfast-in-bed-food-girly-healthy-Favim.com-1591376Ágyba Reggeli
A későn kelők számára problémát okozhat, hogy sikerüljön felkelni előbb az anyukájuknál, de, ha szerencséd van, akkor vasárnap kicsit tovább alszik és így van időd elkészíteni neki a reggelijét, amivel meglepheted az ágyban. Emellett az is fontos, hogy ne olyan ételt készíts, amit Te kívánsz, hanem olyat, amilyet ő. Tehát, ha általában édeset reggelizik, akkor ne lepd meg egy rántottával és sült kolbásszal, és fordítva. Persze, vannak anyukák, akik nem is szeretnek ágyban enni, de ez ne állítson meg téged, hiszen az étkezőben is felszolgálhatod a menüt! Itt találhatsz néhány könnyű ötletet, hogy mit is készíts anyukádnak : reggeli ötletek

daughter-gilmore-girls-girls-love-mother-Favim.com-130899Töltsétek együtt a napot
Sokan irigyelték a Gilmore lányok közti szoros anya-lánya kapcsolatot, és bele se gondoltak, hogy nekik is lehet ilyenjük. Ha általában elfoglalt vagy, esetleg már nem laksz otthon, akkor sokat fog jelenteni anyukádnak, hogy együtt töltöd vele ezt a vasárnapot. Arra figyelj oda, hogy ne forduljon a visszájára a dolog. Ha nem is laksz otthon, ezen a napon nem ő kezel téged vendégként. Elkészítheted te az ebédet(ez plusz ajándék) vagy rendelhettek valamit, elmehettek étterembe. Ha pedig együtt laksz a szüleiddel, akkor a takarításba is besegíthetsz, akár még mielőtt felkel. Ez az igazi segítség. Hiszen tudja, hogy nem volt könnyű rávenned magad, érte mégis megcsináltad, így nem neki kell bajlódnia vele. A program lehet együtt sütögetés, vásárolgatás, filmnézés, séta vagy szimpla beszélgetés is. De, ha több időd van, akkor akár a kedvenc helyére is elviheted, ez már anyától függő.

Virág másképp
Szinte bármit ajándékozol örülni fog neki az anyukád, a virágokat pedig a legtöbb nő szereti, úgyhogy nincs is ezzel gond. Viszont, ha szeretnéd kicsit személyesebbé tenni, akkor készíthetsz hozzá egy kis vázát saját kezűleg. Esetleg vehetsz egy szép cserepes virágot és beletűzhetsz egy személyes üzenetet. Mégse a virágárus készítette el az egész ajándékot és te csak megvetted, hanem foglalkoztál is vele pár percet. A videóban láthattok egy ötletet, hogy hogyan is készíthettek olcsón és egyszerűen szép és egyedi vázát a virágnak.

10157321_732659246786715_7548702420352806475_nÉdesség
Az édességet is ajándékozhatod kicsit különlegesebben, mint az általános doboz csoki. Ha van időd készíthetsz te magad kekszet, muffint, vagy csokit, amit aztán becsomagolhatsz celofánba és elláthatsz egy szép kis cetlivel. Ha nincs, akkor a La Delizia Kekszmanufaktúrából vehetsz pár süteményt ízléses csomagolásban. /A képen látható ajándékdobozt teli finomságokkal meg is nyerhetitek a La Delizia Facebook oldalán a héten /

adorable-bath-beautiful-cute-Favim.com-1659725Kényeztető Fürdő
Ha anyukád rajong a hosszú fürdőkért, akkor meglepheted egy ajándékcsomaggal, mindenféle kényeztetésre alkalmas dolgokkal. A csomag tartalmazhat illatos gyertyákat, masszázs olajat, habfürdőt, fürdősót, krémeket. Lehet, hogy egy Wellness fürdőzést nem engedhet meg magának és te sem, de így az otthoni fürdőzést is átváltoztathatja egy igazi élménnyé. (Hozzávalókat kereshetsz a Body Shop vagy a Lush üzleteiben )

 

 

 

accessories-amazing-april-beautiful-Favim.com-1679247Parfüm
Nem tűnik túl eredetinek, de néhány anyuka tényleg odavan a parfümökért. Ha tudod, hogy épp melyikre vágyik, akkor ez remek alkalom rá, hogy megajándékozd vele. Ha viszont nem tudod, akkor semmiképp se kísérletezgess, inkább válassz valami mást a listából!

Mindenkinek szurkolunk, hogy sikerüljön boldoggá tenni az anyukáját most vasárnap! Valószínűleg nem lesz nehéz, hiszen már az is jól esik nekik, ha csak gondoltok rájuk.

 

Kommentek