Ahoy! – Csokoládé és Limonádé Bár

Ahoy! Üdvözlet a fedélzeten!

Az Ahoy Csokoládé és Limonádé Bár a Ferenciek terétől, a Kálvin tértől és az Astoriától is könnyedén megközelíthető, mindössze néhány perc sétára található. Amint belépünk a szűkösnek tűnő helyre nyomban egy csapat mosolygós arc fogad bennünket, és ahogy elindulunk a lépcsőn felfelé a galériára, igazi matróz hangulatba kerülünk.

_MG_9492A matrózcsíkos párnák, a hajókorláthoz hasonlító lépcsőkorlátok, a plafonról lelógó villanykörték és a valódi mentőmellény a falon azonnal elnyerték tetszésemet, hiszen ki ne szeretne egyszer tengerre szállni és egy matrózsapkában élvezni a napsütést a vízen?

A hely atmoszférája rendkívül bájos és szeretnivaló, kisebb baráti társaságoknak vagy akár pároknak is kellemes és kényelmes beszélgető helyet biztosít. Széles kínálatból választhatunk, legyen szó egy hideg téli reggelről vagy akár egy kellemes nyári délutánról. A belga forró csokiktól kezdve a befőttesüvegben felszolgált limonádén keresztül kipróbálhatjuk a gyümölcsturmixokat és smoothiekat akár laktóz- és cukormentes változatban is.

_MG_9491A forró csokik kedvelői itt igen jól járnak, hiszen bármilyen ízesítéssel készségesen elkészítik a választott finomságot, amelyet tejszínhabbal, cukorrúddal és pillecukorral is megspékelhetünk. Ilyenkor aztán félre a diétával!

Akik a sok finomságra megéheznek, azok is válogathatnak a szendvicsek, a gofrik és a sütemények közül. És ne feledkezzünk meg a kávé szerelmeseiről, hiszen az ő kedvenceiket sem hagyták ki az itallapról – a klasszikus kávékat és azok ízesített változatát is kiválaszthatjuk tetszés szerint, természetesen koffeinmentes változatban is.

_MG_9505Ami számunkra egy picit zavaró volt, hogy minden túl hangos a helyen, így kicsit jobban fel kellett emelnünk a hangunkat a megbeszélésen. Így aki egy kicsit meghittebb hangulatra vágyik, válasszon egy nyugodtabb napszakot, amikor kevésbé zsúfolt a limonádé bár. Mi a kora reggelt ajánljuk, ugyanis amikor fotósunkkal visszamentünk képeket készíteni, mi voltunk az első vendégek, így a helyek között is kedvünkre válogathattunk. Máskülönben érdemes előre asztalt foglalni.

Hangulat: 100% Imádom a matrózhangulatot, egyedi, ötletes.

Választék: 100% Gyakorlatilag minden kapható, ami forró csoki, turmix, smoothie, kávé kategóriába tartozik.

Minőség: 95% Több mindent kóstoltunk és nem panaszkodunk a minőségi alapanyagokra.

Nyitva: 100% Hétfőtől vasárnapig 9:00-22:00

Árak: 90% Kicsit drága a hely, ám érdemes figyelni az akciókat, például a Csajos esték! kedvezményt érdemes igénybe venni, ha barátnőkkel akarunk menni, hiszen így 15%-kal olcsóbban fogyaszthatunk.

Online: 100% Minden aktualitás fent van a facebookon és a honlapon is.

Szórakozás: 90% Egy kellemes forró csokizáshoz vagy limonádézáshoz kiváló, de érdemes előre helyet foglalni, mert általában sokan vannak.

Összesen: 95% Nekünk tetszett, szívesen megyünk újra.

Cím: 1053 Budapest, Papnövelde u. 3.

Online: https://www.facebook.com/ahoycafe?fref=tshttp://www.ahoycafe.hu/

Fotókat készítette: Jakal György

Kommentek