A férfi a divat

Hol vannak már a kiskutya-tekintetű szívtiprók, akikért bomlottak a nők néhány évvel ezelőtt? A fiús báj és a laza nemtörődömség már a múlté. A mai nők a nagybetűs Férfira vágynak. És srácok, ez a férfi nem csak a borostát viseli magabiztosan, hanem a legújabb trendeket is. Tehát félre a kinyúlt pólóval és a melegítő pulcsival, viseljétek helyette az idei tél laza eleganciáját valamelyik aktuális divatszínben, burgundiban, szürkében vagy khakiben.
A sál
Nem csak azért praktikus viselet, mert lényegében bármilyen alkalomra viselheted, hanem azért is mert nagyon meleg, és bár tudom, hogy a fiúk nem fáznak, de hogyha mégis előfordult már, hogy zavart az szeles idő, akkor mindenképpen szerezz be egyet.

hmsal1 hmsal2
 H&M 3990 Ft  H&M 2990 Ft
 zarasal1  bsksal
 ZARA  8595 Ft  Bershka   5595 Ft

A  pulóver
Valószínűleg ezzel nem sokatoknak mondok újat, hogy ha tél, akkor knitwear, de nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha nem ajánlanék nektek párat a legújabb darabok közül. Nem csak elegáns, de a sálak mellett, vagy akár velük, nagyon praktikus viselet ebben az évszakban.

pulcsi2 pulcsi1
 ZARA 12995 Ft  H&M 12990 Ft
 bskknit1
 Bershka 12990 Ft

 Az ing
A férfias összhatás  további elengedhetetlen hozzávalója. Legyen az egy ’favágó flanel’ vagy egy elegáns változat nyakkendővel megspékelve, mindenképpen tekintélyt kölcsönöz viselőjének. Arról nem is beszélve, hogy a női trendekbe is visszatérő skótkocka miatt szinte minden divatérzékeny fiatalember szekrényében kell lapulnia legalább egy ilyen mintázatú darabnak.

 bsking  hming
 Bershka 2595 Ft  H&M 8990 Ft
 ingjo
 ZARA 9995 Ft

A nadrág
Idén ősszel nem a farmer dominál. Persze az évek során már kiirthatatlan része lett a ruhatárunknak, ezért nem mellőzhetjük teljesen, de a hangsúlyt érdemes áthelyezni a pamutnadrágokra. A merészebbek nyugodtan beruházhatnak egy bőr vagy egy terepmintás darabra, hiszen ezek a mellett, hogy hamarosan betörnek majd a nem merészek szekrényeibe is, nagyon izgalmasan kombinálhatóak az elegánsabb felsőkkel. Ha viszont jobban szereted követni, mint diktálni a divatot, akkor szerezz be egy szűkített fazont a már említett divatszínek valamelyikében.

 bkspant  nadrag2
 Bershka   12995 Ft  ZARA 13995 Ft
 nadrag3
 H&M 6990 Ft

A cipő
A sportos darabok idén háttérbe húzódnak és átadják a helyüket a masszív, elegáns bőr lábbeliknek. Itt is minden divatszínt megtalálhatsz, de ügyelj arra, hogy merd kombinálni őket és ne az egységességre törekedj. A földszínek kombinációjával nem nyúlhatsz mellé a téli  szezonban.

hmshoe  zarashoe
 H&M     34990 Ft  ZARA 22995 Ft
 cipo1
 Bershka  15995 Ft

Válogass, kombinálj és figyeld a barátnőd boldog arckifejezését, amikor megkéred, hogy kísérjen el Téged vásárolni.

Kommentek