2015. tavasz/nyár cipő divat

Egy valamiben biztosak lehetünk, egy nőnek sosem lehet elég cipője.  Annak ellenére, hogy éppen szükségünk van-e az adott darabra, vagy tudunk-e menni benne, teljes lélekkel vágyakozunk egy-egy forma vagy éppen szín iránt. A nagy visszatérésekről fog szólni a 2015-ös tavasz/nyár a cipő divat szempontjából. Idén a lapos sarkú cipők kínálata igen széles: hegyes orrú balerina, gladiátor szandál vagy a klasszikus tornacipő számos fajtájából válogathattok. Ha inkább az elegánsabb formákat kedveled, akkor a nude magas sarkú egyik alapkelléke lesz kollekciódnak.

3Gladiátor szandál

Idén nagy visszatérőnek számítanak a gladiátor szandálok. Kaphatóak lesznek magas és lapos verzióban egyaránt, hosszú szárral, vagy egyszerű bokánál végződő fazonban. A hosszú szárú fazont inkább vékony lábú hölgyeknek ajánlják a tervezők, hiszen a pántok nagyon vastagítják a lábat. A gladiátor szandál 2015. nyarán uralkodó szerepet fog betölteni a különböző irányzatokban.

Vastag sarok

A vastag sarkak is befutónak számítanak idén, habár ez a forma a legkevésbé sem mondható nőiesnek, szerencsére találkozhatunk szépen megformált nőies darabokkal is. Amellett, hogy ez a fazon az idei trend egyik alapdarabja, másrészt nagyon kényelmes viselet is, ami cseppet sem elhanyagolható szempont.

9

Balerina mánia

Bár a klasszikus kerek orrú balerina cipő idén már a múlté, de ez a cipő soha nem megy ki a divatból. 2015-ben a hegyes orrú fazon fog hódítani. Ez a forma remek választás a hétköznapokra és amellett, hogy kényelmes, nagyon divatos is. Flitterekkel, metálfényekkel díszített darabokkal találkozhatunk, amik nemcsak farmerrel, hanem elegánsabb darabokkal és ruhákkal egyaránt jól mutatnak.

1

7Inkább sportcipő párti vagy?

Akkor a 2015-ös év tartogat számodra némi meglepetést, ugyanis idén sem kell lemondanunk a kényelemről. Sportcipőnket több féle kiegészítővel is kombinálhatjuk, ezzel nem csak divatosak, de egyediek is lehetünk. A slip on-ok idén is alapdarabnak számítanak, bár a formában némi változás figyelhető meg. A slip on nagyon sokoldalú darab, hiszen kedvedre variálhatod szoknyával vagy nadrággal egyaránt.

8

Van, ami sose megy ki a divatból

Ilyen a tűsarkú cipő is. Minden lány örök szerelme, hiszen egyikünk cipőgyűjteménye sem lenne teljes kedvenc magas sarkúnk nélkül. A nude magas sarkú ma már alap darabnak számít, ami minden színnel tökéletesen kombinálható és lábunkat is hosszabbítja. 2015 nyarán divat lesz még a minél extrémebb és színesebb fazon, ezért ne félj bevállalós lenni próbáld ki a legmerészebb kombinációkat!

6

Díszítő elemek

Idén legyen szó magas sarkúról vagy szandálról egyaránt, elmaradhatatlan díszítőelem a masni, ami mindenféle színben és nagyságban megjelenik a cipőkön. 2015-ös évben a tervezők nagyon odafigyeltek a különböző textúrákra, sokan közülük fonott részletekkel díszített cipőket kreáltak. A fonott cipők terén is nagy a választék idén, hiszen az alapszíneken kívül az erős neon színekből egyaránt válogathattok.

5

Tehát lányok idén nyáron sem kell izgulnunk azon, hogy mit húzzunk a lábunkra, hiszen bőven van miből válogatnunk. Bátran próbáljátok ki a legújabb formákat, merjetek kísérletezni a színekkel és kövessétek a trendet 2015-ben is!

Kommentek