2015 Macaron Nap

2015. március 20-án ismét megrendezésre kerül a Macaron Nap. A nagyszabású rendezvény már negyedik éve csalogatja az édesszájú érdeklődőket az Akvárium Klub falai közé, ahol nevesebb és még egyelőre ismeretlenebb cukrászok is megmutatják tudásukat. Ha nem lenne elég a macaron iránti imádatod ahhoz, hogy ellátogass a rendezvényre, akkor gondolj bele a gyönyörű tavaszi színkavalkádba, ami fogad majd!

különleges málnás macaronA Macaron Napot Párizsban és New Yorkban már évek óta ünneplik, és bár Magyarországon még csak a negyedik alkalommal rendezik meg, így is megfigyelhető lesz majd, hogyan fejlődtek azok a cukrászok, akik már az első rendezvényen is részt vettek. Ha ellátogatsz az Akvárium Klubba március 20-án, megtudhatod mely cukrászdák árusítják ezt a parányi, színes, édes öröm bon-bont.

Érdemes figyelni a cukrászdák oldalát is, ugyanis néhányan még kuponokat is felajánlanak, amely ingyen macaron kóstolásra jogosít fel. Például, a Koronás Cukor facebook oldalán is találhattok ilyen kupont.

macaron napA rendezvény programjában szerepel a macaronok versenyeztetése és a Francia Intézet programja, úgyhogy mindenképpen egy kellemes és izgalmas délutánra számítunk!

Belépőjegy elővételben: 1900 Ft
A rendezvény napján a helyszínen: 2400 Ft

Belépőjegyet a következő helyszíneken tudtok venni:

Jó szórakozást kívánunk, és reméljük fantasztikus ízélményben lesz részetek!

További információért kattintsatok a linkre: macaronnap.hu

Kommentek