2015 legígéretesebb filmjei!

Az igazi örök klasszikus programok közé tartozik a mozizás is. Sok esetben nagyon optimális program, esős időben, vagy amikor egyszerűen csak szeretnénk kikapcsolódni és nem gondolkozni semmi máson, csupán belemerülni a film nyújtotta élménybe. Mozifilmek szempontjából is tartalmas évet hagytunk magunk mögött, de a 2015-ös év sem hagy minket izgalmak nélkül. Rövid összefoglalónkban bemutatjuk a szerintünk legjobbnak ígérkező filmeket 2015-ben!

Január

Elrabolva 3

A január máris egy izgalmas akciófilmmel indult, 8-án jött ki a mozikban ugyanis, az Elrabolva harmadik része, amelyben a rettentő jóképű Liam Neeson játssza a főszerepet. Az első két részben is megmutatta a tehetségét, ő tényleg nem ismer akadályt semmilyen nehéz helyzetben. Feltalálja magát mindig, mindenhol. Kíváncsian várjuk tehát a folytatást. Emellett Január végén jelenik meg a külföldi mozikban a ‘True Story’ című alkotás, melyben Jonah Hill, a filmben újságírót alakító színész személyazonosságát lopja el egy, az FBI által letartóztatott gyilkos, akit James Franco alakít. Sajnos arról egyelőre nincs információnk, hogy a magyar mozikban mikor kerül megjelenésre, de reméljük, hogy lesz rá alkalom!

Február

Fifty-Shades-of-GreyA világsikerű Szürke ötven árnyalata című könyvet úgy gondolták, hogy érdemes lenne megfilmesíteni. Mi ennek kifejezetten örülünk. Már a trailer alapján is kijelenthetjük, hogy igazán különös történetben lehet részünk és a premier nem máskor várható, mint Február 14-én! Kinek ne lenne kedve egy erotikus mozizásra Valentin Napon?! Fiúknak melegen ajánljuk, ha szeretnék ők is élvezni a Valentin Napot, ugyanis ez után a film után biztos megjön a barátnőd kedve ‘mindenhez’ !

Február vége felé egy másik ígéretesnek tűnő film is érkezik a mozikba, Will Smith és a Wall Street Farkasából megismert Margot Robbie főszereplésével, a ‘Focus’. Will Smith-től már megszokhattuk, hogy hiába tűnik úgy, hogy ez egy egyszerű akciófilm, ennél sokkal többre számíthatunk.

Ne aggódjanak azok se, akik a vígjátékokat részesítik előnyben, a külföldi mozikban Februárban érkezik a ‘The Duff’ című vígjáték, ami egy új címkét mutat be a gimnazista lányok életében, a csúnya, kövér lány példáját, aki a jó csajokkal van, hogy ők még jobban nézzenek ki mellette. Leírva lehet, hogy nem tűnik egy nagy filmnek, de minket a trailer meggyőzött, és reméljük a magyar mozik is bemutatják!

Március, Április

Tavasszal sem lesz időnk unatkozni, érdemes lesz akkor is ellátogatni mozikba. Sok olyan kedvencünk folytatása fog megjelenni, amit már alig vártunk.  Márciusban kerül majd műsorra a Beavatott 2: A lázadó, majd rögtön ezután áprilisban, a Halálos iramban 7. Eközben azoknak is lesz mit nézniük, akik nem hívei a folytatásos filmeknek, ugyanis áprilisban jelenik meg az újdonsült kismama, Blake Lively filmje, a ‘The Age of Adeline’, melyben valami furcsa baleset következtében többet egy percet sem öregszik a gyönyörű Adeline. A film trailere érdekes és egyben szívszorító is!

A tavaszt a Bosszúállók második része zárja majd májusban. Melyben újra egyesülnie kell a bosszúállónak, hogy együtt megmenthessék a világot. Ezúttal egy robot lesz az ellenfelük.  Az előzetes alapján igazán ígéretesnek bizonyul.

Éhezők viadala 3 Most még messzinek tűnik ugyan, de hamar el fog jönni az év második fele. Amikor olyan már első részeikkel befutott művek lesznek láthatóak, mint az Éhezők viadala 3. rész második fele, A kiválasztott második része és az Útvesztő folytatása. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mert már első körben is lebilincselőek voltak és bőven megérték a mozijegy árát.

Mindenkinek jó filmezést és kellemes időtöltést kívánunk, és írjátok meg nekünk kommentben, ti mely filmeket várjátok a legjobban 2015-ben!

Kommentek