2013-as napszemüveg trendek!

Végre elérkeztek Magyarországra is a nap első sugarai! Levehetjük a nagykabátot és érezhetjük a tavaszillatot. Reggel pedig a lágyan simogató napsugarak keltenek minket. Ez azonban nem csak azt jelenti, hogy most már jobb kedvűen járhatjuk az utcákat, hanem azt is, hogy itt az ideje, hogy végre hordhatunk napszemüveget, anélkül, hogy teljesen idiótának néznének minket!

Egy napszemüveg teljesen új formát adhat arcunknak. Lehetünk vele titokzatosak, játékosak, igazi dívák, vagy sportos amazonok is. Azonban itt se mindegy, hogy mik közül választasz! Bemutatjuk a 2013-as napszemüveg trendeket, hogy aztán ezek közül dönthesd el, melyik is az igazán neked való!

cicaszem Cat Eye
A cicaszemes napszemüveg 2013 egyik legnagyobb slágere! Játékos mégis csábító külsőt kölcsönöz viselőjének. A felfelé ívelő szárak ugyanolyan hatást fognak kelteni akár csak a füstös smink. Ezzel a titokzatos mégis játékos darabbal biztos lehetsz benne, hogy mindenkit elcsábítasz majd!
Itt vehetsz olcsón: Bershka 3595 Ft
www.bershka.com/webapp
roundglasses

Round
A kör alakú napszemüvegek már régóta pihennek az áruházak polcain, de eddig maximum viccből próbáltuk fel őket. Idén azonban már nem csak Lady Gaga hordhat kerek szemüveget, hanem mi is! Úgyhogy válaszd ki a leginkább hozzád illőt, hogy neked is igazi őrült doki, divatdiktátor kinézeted lehessen!
Itt vehetsz olcsón: Stradivarius 3595 Ft
www.stradivarius.com/webapp

dec Decorated Frames
A díszített keret a szicíliai barokk hangulatot idézi elő. Bár nem a strandra illik, az utcán biztos mindenki megnézi majd, hogy micsoda díva érkezett!
urban2

Rebel Urban
Abban biztos lehetsz, hogy ez a fajta napszemüveg feldobja majd a kinézetedet, akármilyen szerelést veszel fel. A vibráló keret, a vastagított felsőrész a különleges forma, nekünk már is elnyerte tetszésünket!

mirrored

Mirrored
A visszatükröződő szemüvegek már régóta berobbantak a divatvilágba. Választhatsz, szürkét, feketét, de szerintünk a színes a tuti! Ezekben valóban senki nem fogja látni, hogy épp kit nézel, vagy mennyire van bedagadva a szemed!

ray ban aviator Ray Ban Aviator
A pilóta napszemüvegek még mindig nem mentek ki a divatból, szerencsére! Ez a stílus a legtöbb embernek jól áll, és igazi bombanőt varázsol majd belőled! Érdemes befektetni rá, ugyanis valószínűleg örök darab marad!
Itt vehetsz olcsón: Stradivarius 3595 Ft
www.stradivarius.com/webapp
 ray ban wayr Ray Ban Wayfarer
A Ray Ban napszemüveg másik népszerű fajtája a Wayfarer, vagyis vándor. Férfiaknak és nőknek egyaránt jól áll. Kicsit alternatív stílust kölcsönözhet viselőjének és szintén egy örök darab!
Itt  vehetsz olcsón: Bershka 3595 Ft, Pull&Bear 3595 Ft
www.bershka.com/webapp
www.pullandbear.com/webapp

Kommentek