14+5 idegesítő pasi szokás

Igen srácok, tudjuk hogy a cikk címét olvasva felkaptátok a fejeteket, és másodpercek alatt százhét plusz öt idegesítő női szokással álltatok elő, de most rajtatok a sor.

Az alábbi lista egy szórakoztató gyűjtemény (a teljesség igénye nélkül) azokról a fiú szokásokról, amikkel minden lány, akinek valaha volt pasija vagy ellenkező nemű barátai találkozott már, és biztos, hogy sokban a fiúk is magukra ismernek. Tehát íme 14 idegesítő pasi szokás!

1. Folyton esznek

Ha fogyózol, mindenféle női tapintatosság és empátia nélkül esznek előtted. Sőt, még bele is akarnak vinni a rosszba. Ha nem fogyózol, jobb, ha vigyázol a saját kajádra, mert a te adagod felét is benyúlják.

 

2. Délután kettőig alszanak

Elképzelni nem tudod, hogy lehet ennyit aludni, de téged is belerángat a délutáni lustálkodásba, aztán egész nap használhatatlannak érzed magad. Ha pedig felkelnél előbb, könyörögnöd kell, hogy menjen arrébb, vagy át kell másznod rajta.

3. Minden ott marad, ahol kiesett a kezükből

Most raktál rendet a szobádban, de ő megjön, levetkőzik és máris olyan, mintha atomrobbanás történt volna. A zokni mindig a földön marad… napokig. Meg persze minden más ruhadarab is.

4. Szőrös pasik esetében, minden szőrös

Hiába volt két hete, hogy utoljára nálad aludt, még mindig találsz szőrszálakat az ágyban, vagy a fürdőben… vagy bárhol. Legtöbbször eltekintesz ettől és elfogadod, de amikor folyamatosan azt hallgatod, hogy milyen idegesítő, hogy mindenhol haj van, na akkor már nem! Mégis miben különbözik a szőr a hajtól?! Csak annyiban, hogy a haj biztos, hogy a fejed tetejéről származik!

5. Hülye beceneveken hívnak

Elég egyszer elmesélned nekik valami szégyenleteset (például hogy négy évesen még bepisiltél), vagy hogy titokban utálod az úszógumidat és garantáltan „Pelenkának” vagy „Pocaknak” fognak hívni, amíg ki nem találják a következő hasonlóan humoros becenevet.

6. Egyedül egész emberien viselkednek, de ha többen vannak…

Egy fiú haveri társaságba egyedüli lányként beszabadulni elsőre elég sokkoló élmény. Azt hiszed, hogy a fél órás idióta kézfogással és a pincérlány láttán való vuvuzela-hang utánzással mindent láttál… de ez még csak a kezdet.

7. Lánybarátok…

Teli vannak “barátnőkkel”, akiket vagy rád erőszakolnak, mikor semmi közös nincs bennetek, vagy külön találkozgatnak velük, ami még idegesítőbb. Tudjuk, nem kéne féltékenynek lennünk, de amikor azt mondod, hogy “ő olyan, mint egy pasi nekem, mindent meg tudok beszélni vele” vagy, hogy “de vele őszintén tudok hülyéskedni, és nem sértődik meg” az nem segít …

8. Bulizási szokások

Ha az ő barátaival vagytok, akkor “1 sör nem sör”, és “25 sör nem sör” felkiáltásokkal ültök hajnalig egy kocsmában, de ha a te barátaiddal és szeretnél táncolni, akkor egy óra múlva már hátulról átölelnek és csókolgatják a nyakadat, miközben próbálnak elringatni és azt suttogják, hogy inkább menjetek haza és töltsétek kellemesebben az estét a puha ágyikóban.

9. Nem figyelnek, és nem válaszolnak

Pontosabban, ha egynél több kérdést teszel fel, akkor tuti, hogy csak az utolsóra fognak válaszolni és a többit örökre elfelejtik. Ha pedig nincs kedvük valamire válaszolni, akkor úgy csinálnak, mintha nem hallották volna és reménykednek, hogy elfelejted. Nem felejtjük el!

60s, actress, angry, annoyed, audrey hepburn, black and white, bouffant, breakfast at tiffanys, cigarette, diva, fashion, film, gif, love, smoking, sunglasses, vintage

10. Nem képesek tervezni

Ettől biztosan lazábbnak tűnnek, mert követik az “Élj a mának!” életfilozófiát, de minket csak idegesít, ha nem tudjuk, hogy mit fogunk csinálni szombat este. Nekünk nem 1 perc felöltözni, és rá is kell hangolódnunk az adott tevékenységre. Például, ha bulizni akarsz menni, de én már melegítőben nézném a Gossip Girl-t, mert úgy terveztem, akkor nem fogok este 9kor felpattanni, hogy, jaj de jó, induljunk. Ez nem így működik! Nekünk a “majd kialakul” nem számít tervnek. Főleg, hogy tudjuk, hogy soha nem alakul ki semmi!

11. Átlátszó kifogások

„Nincs kedvem a programhoz, amit már egy hete megbeszéltünk? Nem válaszolok Facebookon és nem veszem fel a telefont. Majd azt mondom, hogy elaludtam” – gondolják ők. Nem gyanús.

12. Nem tudják kicsavart bók formájában tálalni az építő kritikát

Mi lányok mesterei vagyunk annak, hogy hogyan mondjuk meg akár a legsértődékenyebb barátnőnknek is, hogy hülyeséget csinált, vagy szörnyű az új hajszíne. Az átlag pasi azonban képtelen erre. Míg a „szerintem híztam” kezdetű hisztire a legtöbbjüknek már van kifinomult hárítási módszere, váratlanabb szituációkban megmutatkozik a női kommunikációs érzék hiánya. Az „úgy sajnálom, hogy elszakadt az a felső, imádtam”-ra például lelkiismeret-furdalás nélkül rávágják, hogy „Mi? Undorító színe volt.” Ti értitek ezt?

13. Játszanak

Ha egy haverod többet késik a találkozóról mint te, szinte biztos lehetsz benne, hogy WoW-on raidelt. (Nem, nem a te hibád, ha nem értetted a mondat második felét.)

Ez a szokás különösen akkor válik idegesítővé, ha közelebbi kapcsolatba kerültök. „Feküdj csak le baba, mindjárt jövök én is” – mondja ő, hogy mikor három óra múlva felébredsz még mindig a monitor elé görnyedve találd.

14. Keresik a bajt

Beszóltak neked az utcán? Ő majd megvédi a becsületedet! Akár mindkettőtök élete árán.

Mindezek ellenére igazságtalan lenne, ha csak a negatív dolgokról emlékeznénk meg, ezért jöjjön pár hasonlóan elképesztő, de meglepően figyelmes és pozitív pasi tulajdonság és szokás.

15. Akkor is meghívnak valamire időnként, ha csak barátok vagytok. Köszi srácok!

16. Elkísérnek vásárolni. Min nem képesek keresztülmenni értünk…

17. Elviselik a hisztinket. Bár lehet, hogy csak félnek a pokoli Síró Nő jelenségtől, amivel nem tudnak mit kezdeni.

18. Nem haragtartóak és nem sértődékenyek. (Általában.)

19. És végül: mindezt teljesen természetesnek tartják.

Kommentek